Domovská stránka > J > Jak Vložit Obsah Do Prezentace?

Jak vložit obsah do prezentace?

Klikněte do textového pole na souhrnném snímku nebo na snímku osnovy a potom na kartě Domů klikněte na Vložit > Vložit jinak. V poli Vložit jinak vyberteformátovaný text (RTF) nebo Neformátovaný texta klikněte na OK. Pokud chcete změnit vzhled seznamu obsahu, můžete použít možnosti písma na kartě Domů.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak vložit prezentaci do prezentace?

Na kartě Home (Domů) klikněte v části Slides(Snímky) na šipku vedle New Slide(Nový snímek) a potom klikněte na Insert Slides from Other Presentation (Vložit snímky z jiné prezentace). Vyberte prezentaci, kterou chcete vložit, klikněte na Vložit všechny snímkya potom klikněte na Vložit. Jak převést Word do PPT? Export wordové dokumentu do PowerPoint

  1. Otevřete dokument, který chcete převést na prezentaci ve Wordu pro web.
  2. Přejděte na Soubor>exportovat> exportovat do PowerPoint prezentace.
  3. V okně Exportovat do prezentace zvolte motiv návrhu prezentace a pak vyberte Exportovat.

Jak převést PDF do ppt?

Online převod PDF na formát aplikace PowerPoint

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést na soubor PPTX. Acrobat soubor PDF automaticky převede do formátu aplikace PowerPoint. Přihlaste se a převedený soubor stáhněte nebo sdílejte.
Jak dát PDF na celou obrazovku? Chcete-li procházet stránky dokumentu, klikněte na obrazovku, na které je zobrazena stránka v režimu Celá obrazovka.

  1. Zvolte možnost Zobrazení > režim Celá obrazovka.
  2. Proveďte libovolné z následujících úkonů:
  3. Chcete-li režim Celá obrazovka zavřít, stiskněte klávesovou zkratku Ctrl+L nebo klávesu Esc.

Pokud jde o to, jak se dělá obsah ve wordu?

Vytvoření obsahu

  1. Kliknutím označte místo, kam chcete vložit obsah (obvykle na začátek dokumentu).
  2. Klikněte na Odkazy > Obsah a potom v seznamu vyberte styl Automatický obsah. Poznámka: Pokud použijete styl Ruční obsah, Word nebude pomocí nadpisů vytvářet obsah a nebude ho automaticky aktualizovat.
Tak jak vytvořit pozadí prezentace? Přidání obrázku na pozadí
  1. Vyberte snímek, do kterého chcete přidat obrázek pozadí.
  2. Vyberte Návrh >Formát pozadí.
  3. V podokně Formát pozadí vyberte Výplň obrázku nebo textury.
  4. Vyberte Soubor.
  5. V dialogovém okně Vložit obrázek zvolte obrázek, který chcete použít, a pak vyberte Vložit.

Jak udělat prezentací do školy?

Nezacházejte příliš do detailů, jinak při prezentaci skončíte s pohledem zabodnutým do karet a budete je strojově předčítat. Snažte se na ně sepsat spíše nějaká zábavná fakta, zajímavé otázky a další interaktivní aktivity pro práci s publikem. Zapište si klíčová slova nebo hlavní myšlenky. Jak vložit jednu prezentaci do druhé? Otevřete jinou prezentaci, klikněte na místo, kam chcete vložit, a potom klikněte na Upravit > Vložit. Na tlačítku Možnosti vložení vyberte, jak se má text zobrazovat – například vyberte Použít cílový motiv a použijte formátování, které je konzistentní s prezentací, do které vkládat.

Můžete se také zeptat, jak nastavit prezentaci?

Na kartě Prezentace klikněte na Nastavit prezentaci. V části Typ prezentace vyberte jednu z následujících možností: Pokud chcete prezentaci předvádět v okně, ve kterém publikum může ovládat přecházení mezi snímky, vyberte Browsed by an individual (window) (Prohlížení jednotlivcem (okno)).

By Jedlicka

Jak vložit emotikon? :: Jak otevřít hypertextový odkaz?
Užitečné odkazy