Domovská stránka > J > Jak Odstranit Administrátorský Účet?

Jak odstranit administrátorský účet?

Pokud to první, musíš být přihlášený jiným účtem s právy správce a něj účet odebrat. Pokud to druhé, stačí přepnout na místní účet ve Windows. Ztratíš tím ale možnot používat onlinové funkce Windows (Store, OneDrive,).

Přečtěte si více

Jak odebrat účet správce Windows 10?

Vyberte Spustit> Nastavení> účty> e-mailové & účty. Vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odebrat. Jak se odhlásit z uctu Microsoft? Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané e-mailem, kalendářem a kontakty vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Spravovat. Vyberte Odstranit účet z tohoto zařízení. Výběrem možnosti Odstranit akci potvrďte.

Jak zrušit heslo administrátora?

Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo. Jak změnit hlavní účet Windows 10? Windows 10

  1. Přihlaste se ke svému účtu Microsoft. Poznámka: Pokud se zobrazí obrazovka s dotazem, který účet chcete použít, znamená to, že máte dva účty Microsoft přidružené ke stejné e-mailové adrese.
  2. Vyberte Vaše informace.
  3. Vyberte Upravit jméno, proveďte požadované změny a potom vyberte Uložit.

Jak se odhlásit z účtu Microsoft ve Windows 10?

Pokud se chcete odhlásit Windows 10, vyberte Starta potom na levé straně nabídka Start zvolte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se. Jak odstranit Microsoft start? Odinstalace z nabídky Start

Vyberte Start a vyhledejte aplikaci nebo program v zobrazeném seznamu. Aplikaci stiskněte a podržte (nebo na ni klikněte pravým tlačítkem) a pak vyberte Odinstalovat.

Jak se odhlásit z Xbox Live?

Zrušení a refundace na konzoli Xbox

  1. Stiskněte tlačítko Xbox  na ovladači.
  2. Přejděte na Profile & system (Profil a systém) > Settings (Nastavení) > Account (Účet) > Subscriptions (Předplatná).
  3. Zvolte své předplatné a podle pokynů předplatné zrušte.
Jak zrušit účet na OneDrive? Klikněte na Start, do vyhledávacího pole napište OneDrive a potom vyberte OneDrive ve výsledcích hledání. Nápověda a nastavení > Nastavení. Na kartě Účet klikněte na Zrušit propojení tohoto počítače PC a pak na Zrušit propojení účtu.

Jak zrušit heslo administrátora Windows 10?

Na přihlašovací obrazovce klikněte vpravo dole na ikonu Usnadnění přístupu a tím, jak jsme si původní soubor přejmenovali, se spustí „CMD“. Zde zadejte příkaz control userpasswords2. Uvidíte seznam uživatelských účtů. Já mám na pc pouze jeden, takže dole pak jen stačí kliknout na tlačítko Resetovat heslo.

By Arun

Jak se přihlásit na jiný účet? :: Jak vymazat obsah Facebooku?
Užitečné odkazy