Domovská stránka > J > Jak Na Twitteru Vypnout Citlivy Obsah?

Jak na Twitteru vypnout citlivy obsah?

Tweety s citlivým obsahem jsou obvykle při vyhledávání skryty, ale pokud chcete, můžete je povolit. Chcete-li tak učinit, přejděte na web Twitter a klikněte na nabídku> Nastavení a ochrana osobních údajů> Předvolby obsahu> Nastavení vyhledávání . Zde zrušte zaškrtnutí políčka „Skrýt citlivý obsah“.

Přečtěte si více

Jak udělat soukromy Twitter?

Přihlaste se na Twitteru a přejděte na stránku Nastavení. Dostanete se tam kliknutím na malou kruhovou profilovou fotku vpravo nahoře a poté na Nastavení a ochrana osobních údajů. Dále z nabídky vlevo vyberte Soukromí a bezpečnost. Poté zaškrtněte políčko Chránit mé tweety. Jak vypnout soukromý účet na Twitteru? Postupujte podle následujících kroků:

  1. Spusťte aplikaci Twitter.
  2. Klepnutím na ikonu ozubeného kola v horní části obrazovky přejděte na stránku nastavení účtu vpravo od vyhledávacího pole Twitteru.
  3. Vybrat Privacy and Safety z rozbalovací nabídky vedle vašeho uživatelského jména.
  4. Upravte posuvník vedle Protect your Tweets.

A další otázka, jak nastavit na twitteru?

Klepněte na Soukromí a bezpečnost. V části Cílová skupina a označování nastavte posuvník Ochrana tweetů do zapnuté polohy. V horní nabídce uvidíte ikonu navigační nabídky nebo ikonu svého profilu. Klepněte na tu ikonu, která se vám zobrazuje, a vyberte Nastavení a soukromí. Také, jak odebrat sledujiciho na twitteru? Vyhazov sledujících

Stačí přejít na svůj profil a klepnout na odkaz Sledujících. Tím se zobrazí přehled všech účtů, které vás sledují. V nabídce pod třemi tečkami je pak možnost Odebrat tohoto sledujícího.

Jak nastavit Instagram na soukromý účet?

Ve svém profilu klikni na ikonu „Nastavení“ a zvol možnost „Soukromí a zabezpečení“. Hned v první části obrazovky je nabídka „Účet a soukromí“, kde zaškrtni políčko „Soukromý účet“. Lidé, které máš přidané mezi followery, mohou také dál sdílet i tvoje Instastories. Jak pridat tweet? „Tweety“ můžete zasílat ze stránky Twitteru, napíšete váš text do okénka a kliknete na „update“.

Jak se registrovat na Twitter?

Registrace je velmi jednoduchá. Na úvodní stránce Twitteru kliknete na velké zelené tlačítko Get Started–Join! a v následujícím formuláři zadáte své celé jméno (Full name), Uživatelské jméno resp. přezdívku (Username), heslo (Password) a email. Pokud jde o to, jak vložit tweet? Druhou možností je vložení tweetu přímo do webové stránky, což využijete v situaci, kdy máte možnost editovat zdrojový kód. Tentokrát budete muset klepnout na šipku v pravém horním rohu příspěvku a následně v nabídce zvolit Vložit Tweet. Tím se otevře nová stránka, ze které tlačítkem Copy code zkopírujete kód.

Jak skrýt účet na Instagramu?

Přihlaste se k instagram.com z počítače. Z aplikace Instagram se účet dočasně deaktivovat nedá. Klikněte na svůj profilový obrázek vpravo nahoře a klikněte na Profil a pak na Upravit profil. Posuňte se dolů a vpravo dole klikněte na Dočasná deaktivace vlastního účtu.

By Cyrus Scarlett

Jak změnit název složky uživatelů v systému Windows 10? :: Jak uspat aplikace v PC?
Užitečné odkazy