Domovská stránka > J > Jak Vložit Obsah Do Wikipedie?

Jak vložit obsah do Wikipedie?

Příkazy OBSAH (TOC)

Příkazy (kouzelná slůvka) s textem „OBSAH“ nebo písmeny TOC z anglického označení obsahu Table of Contents. Jsou z obou stran ohraničeny dvojicí podtržítek. vložením tohoto kódu do článku se zamezí zobrazení obsahu.

Přečtěte si více

Jak citovat článek z Wikipedie?

Citace by měla uvádět jak jméno článku, tak i Wikipedii jako zdroj, podobně jako kdybyste citovali papírový časopis. Je vhodné uvádět datum a čas použité revize článku, jeho podoba se totiž může radikálně změnit v období mezi okamžikem, kdy jej použijete, a chvíli, kdy ho uvidí Váš čtenář. Co je to kolik? kolík (elektrotechnika) – elektrotechnická součástka. pojistný kolík – mechanická součástla strojů, nástrojů, zbraní apod. sloužíci k mechanickému zajištění štafetový kolík – pomůcka používaná při lehkoatletických závodech při štafetových bězích.

Kolik druhy?

Kolika z důvodu žaludečního vředu: typický je časný nástup bolesti (během hodiny). Kolika z důvodu duodenálního vředu: projevuje se bolestí s pozdním (po dvou a více hodinách) nebo až nočním nástupem. Žlučníková kolika: vzniká v souvislosti s příjmem tučných jídel. I pro tuto koliku je typický pozdní až noční nástup. Lidé se také ptají, kdo zřizuje wikipedii? Wikipedie byla spuštěna 15. ledna 2001 Jimmym Walesem a Larrym Sangerem. Její jméno navrhl Larry Sanger, jako spojení slov „wiki“ (havajské slovo pro „rychlý“) a „encyklopedie“.

Tak Čím se živí pes?

Hlavní složkou potravy by mělo být kvalitní maso. To by nemělo být očkováno růstovými hormony, antibiotiky a především by mělo pocházet z kvalitních chovů, a ne odpadních kafilerií a být „vedlejším produktem živočišné výroby“! Další důležitou složkou potravy psa jsou přírodní živočišné tuky. Co dělá pes? Pes se před ulehnutím do pelechu několikrát otáčí, a někdy si současně podhrabává místo pod sebou … Otáčení na místě je způsobem, jak ohnout páteř do základní spací polohy „do klubíčka“. Pokud měl pes předtím zvýšenou namáhavou aktivitu, tak se počet otáček obvykle zvyšuje.

Co je to je?

Definice (z latinského de = od, pryč a finis = hranice, tedy definitio = ohraničení, vymezení) je pokud možno jednoznačné určení významu nějakého pojmu. Kdo byl Diderot O co se zasloužil? Byl vedoucím skupiny francouzských pokrokových vědců a filozofů, sdružených k sepsání Encyklopedie aneb Racionálního slovníku věd, umění a řemesel. Posláním Encyklopedie bylo shrnout veškeré dosavadní lidské vědění. Vyšla v 28 svazcích v letech 1751 až 1772.

Kdo vytvoril encyklopedii?

Encyklopedie neboli Racionální slovník věd, umění a řemesel - osmadvacetisvazkový slovník vydali v letech 1751 až 1772 Denis Diderot a Jean Babtiste d'Alembert. Na tvorbě hesel se podílel výkvět osvícenských vědců a umělců zvaných encyklopedisté, mezi nimi Montesquieu, Helvétius, Rousseau a Voltaire.

By Mun

Jak psát ASCII znaky? :: Co je to wiki?
Užitečné odkazy