Domovská stránka > J > Jak Zrušit Nfc?

Jak zrušit NFC?

Pokud chcete tuto funkci vypnout, otevřete Nastavení, vyhledejte a přejděte do Aplikace a přejděte do nabídky Peněženka > Úložiště > Mazání dat. Poté znovu otevřete aplikaci Peněženka. Když se zobrazí výzva s informací o automatické zapnutí NFC při každém otevření aplikace Peněženka, vyberte možnost ZRUŠIT.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, proč nejde platit telefonem?

Zkontrolujte, že je software ve vašem telefonu certifikován funkcí Play Protect. Pokud jste svůj telefon upravovali, zkontrolujte, že splňuje standardy bezpečnosti. Služba Google Pay nemusí fungovat na telefonech, které: Využívají vývojářské verze systému Android. Proč mi nejde Google Pay? Pokud se zákazník pokouší použít aplikaci Google Pay, ale váš terminál transakci neregistruje, zkontrolujte, zda jsou splněny tyto podmínky: Zařízení Android má funkci NFC a systém Lollipop 5.0 nebo novější. Aplikace Google Pay je v nastavení zařízení Android zapnuta.

Podle toho, co je to nfc v mobile?

NFC je bezdrátová technologie umožňující rychlou a zabezpečenou výměnu dat na vzdálenost do 4 cm. Podporuje ji řada chytrých telefonů (těmto zařízením tím pádem můžeme říkat NFC mobily) a tabletů, přičemž díky velmi krátké vzdálenosti je bezpečná a není vyžadována jejich identifikace. Také, jak zapnu nfc? Oblastí NFC můžete klepnout na jiný telefon, příslušenství, štítek nebo čtečku.

  1. Klepněte na možnost Nastavení > Další > NFC .
  2. Nastavte možnost NFC na hodnotu Zapnuto .

Jak nastavit NFC platby Huawei?

Nejprve přidejte svou platební kartu a přepravní kartu do aplikacePeněženka a poté ji na obrazovce nastavení NFC nastavte jako výchozí platební aplikaci.

  1. Karty musíte přidat podle pokynů v aplikaci Peněženka.
  2. Karta podporuje NFC a platba podporuje štítky NFC.
Jak nahrat kartu do telefonu? Nastavení platební metody pro bezkontaktní transakce
  1. Otevřete aplikaci Google Pay .
  2. Vlevo nahoře klepněte na ikonu nabídky. Platební metody.
  3. Vedle platební metody, kterou chcete nastavit pro bezkontaktní platby, vyberte Povolit bezkontaktní platby.
  4. Podle pokynů platební metodu ověřte.

Jak nastavit placení mobilem?

Ve zkratce: nainstalujete si aplikaci Google Pay / Apple Pay apod., vložíte do ní údaje k platební kartě a můžete začít nakupovat. V kamenném obchodě pak jen „probudíte“ mobil čili rozsvítíte displej a přiložíte k platebnímu terminálu (v případě platby nad 500 Kč zadáváte PIN k aplikaci. Také, jak platit mobilem Čsob? Přes aplikace ČSOB Smart nebo i DoKapsy od ČSOB

  1. Přejděte do aplikace ČSOB Smart nebo DoKapsy od ČSOB.
  2. Klepněte „Přidat do Google Pay“ pod příslušnou platební kartou.
  3. Spustí se Google Pay a vše se vyřídí samo.
  4. Hotovo, potvrzení o aktivaci dostanete SMSkou nebo e-mailem.

Pokud jde o to, proč nefunguje twisto?

Zkontrolujte, jestli je karta v aplikaci Google Pay aktivní a nastavena jako výchozí. Zkontrolujte datum platnosti karty. Pokud je karta po datu splatnosti, musíte novou kartu znovu přidat do Google Pay. V případě, že jste nebyl/a delší dobu na internetu, mohlo se stát, že nedošlo ke spárování platby.

By Dorkas

Jak zprovoznit Google Pay? :: Jak dát fotku do jineho formátů?
Užitečné odkazy