Domovská stránka > J > Jak Funguje Nfc V Telefonu?

Jak funguje NFC v telefonu?

NFC je zkratka pro “Near Field Communication” a podle Wikipedie jde o “modulární technologii radiové bezdrátové komunikace mezi elektronickými zařízeními na velmi krátkou vzdálenost (do 4 cm) s přiblížením přístrojů.” V podstatě je to tedy způsob, jakým váš telefon může bezdrátově komunikovat s jiným zařízením ve své

Přečtěte si více

Co je to NFC funkce?

NFC, tedy bezdrátovou komunikaci mezi dvěma zařízeními, můžete ve svém telefonu zapnout v systémovém nastavení, v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další. Jak vyuzit NFC tag? Po přiblížení NFC snímače k etiketě jsou uloženy informace a modely exponátů do paměti stylusu. Návštěvníci mohou následně odeslat modely na interaktivní obrazovku, která jim umožní použít stylus pro úpravy návrhu. Hosté mohou následně své výtvory sdílet s přáteli prostřednictvím e-mailu nebo sociálních sítí.

Můžete se také zeptat, jak vyzkoušet funkčnost nfc?

Krok 2: Zjištění technologie NFC v telefonu

  1. Otevřete Nastavení .
  2. Do pole Prohledat nastavení zadejte „NFC“.
  3. Klepněte a zapněte NFC. Pokud nemůžete funkci NFC najít, s vaším telefonem nelze platit bezkontaktně.
Jak přenést soubory přes NFC? Podstata Near Field Communication: NFC

NFC je modulární technologie rádiové bezdrátové komunikace mezi elektronickými zařízeními, která probíhá na velmi krátkou vzdálenost (zhruba do 4 cm). Podstatou je přiblížení dvou přístrojů, případně přístroje a NFC štítku tak blízko, aby mohlo dojít k přenosu informací.

Jak platit mobilem Bezkontaktne?

Nastavení platební metody pro bezkontaktní transakce

  1. Otevřete aplikaci Google Pay .
  2. Vlevo nahoře klepněte na ikonu nabídky. Platební metody.
  3. Vedle platební metody, kterou chcete nastavit pro bezkontaktní platby, vyberte Povolit bezkontaktní platby.
  4. Podle pokynů platební metodu ověřte.
Jak se platí GoPay? Do rozhraní platební brány zadá údaje platební karty – číslo karty, datum platnosti a opíše CVC kód ze zadní strany karty. Platbu pak zákazník potvrdí – zmáčkne tlačítko Zaplatit. Systém GoPay obdrží požadavek na platbu a následně posílá požadavek na schválení platby do autorizačního centra.

Jak vypnout NFC?

Pokud chcete tuto funkci vypnout, otevřete Nastavení, vyhledejte a přejděte do Aplikace a přejděte do nabídky Peněženka > Úložiště > Mazání dat. Poté znovu otevřete aplikaci Peněženka. Když se zobrazí výzva s informací o automatické zapnutí NFC při každém otevření aplikace Peněženka, vyberte možnost ZRUŠIT. Jak funguje NFC prsten? Když máte virtuální kartu dobitou, můžete konečně přidat do aplikace prsten, a to přes funkci NFC Wearable, což je označení pro bezkontaktní nositelnou elektroniku. Prsten má na sobě aktivační kód, kterým ho do "peněženky" aplikace zanesete a nastavení uložíte.

Pokud jde o to, jak vyzkoušet funkčnost nfc iphone?

S příchodem iOS 11 je možné využívat NFC na iPhone 7 a novějších. Na App Storu je už dost aplikací (NFC Reader, NFX Actions,), které umí NFC číst. Stáhni a vyzkoušej.

By Waddington

Jak získat NFC? :: Jak poznat oxidy?
Užitečné odkazy