Domovská stránka > J > Jak Stáhnout E Knihu?

Jak stáhnout e knihu?

Jak stáhnout knihu do čteček podporujících ePub

  1. ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače.
  2. v počítači, ve správci souborů (např.
  3. připojte čtečku kabelem k vašemu počítači.
  4. připojená čtečka se ve vašem počítači zobrazí jako nový externí disk.

Přečtěte si více

Kde se dá stahovat knihy?

Kde stahovat české elektronické knihy legálně a zdarma?

  • E-knihy zdarma (české a slovenské)
  • Databook.cz – http://www.databook.cz/e-knihy-zdarma.
  • PalmKnihy – http://www.palmknihy.cz/web/
  • XBOOKS – http://xbook.cz/knihovna.
  • E-Beletria – http://beletria.wgz.cz/
  • Sešity.net – http://www.sesity.net/elektronicka-knihovna.php.
Když to vezmeme v úvahu, jak vytisknout elektronickou knihu? Mohu si svou zakoupenou e-knihu vytisknout? Ano, e-knihu zakoupenou prostřednictvím internetového knihkupectví ANAG je možné pro vlastní potřebu bez problému vytisknout. Není však dovoleno tuto kopii vytvořenou pro vlastní potřebu poskytovat další osobě.

Můžete se také zeptat, jak se pouziva čtečka knih?

E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete. Podle toho, jak otevřít elektronickou knihu? Nejjednodušší cesta je přihlásit se v prohlížeči do účtu Google a navštívit Google Play Books. Můžete si také stáhnout zdarma aplikaci Knihy Google Play, která umožní číst e-knihy i mimo prohlížeč. Dobrá je i aplikace Bluefire Reader.

Můžete se také zeptat, jak stáhnout knihu z alza?

Vše, co stačí udělat je odeslat příslušný soubor, který naleznete v sekci Moje knihovna na záložce E-knihy, na speciální e-mailovou adresu vaší čtečky. Podrobnější informace o tom, jak stáhnout knihu do čtečky naleznete v našem dalším článku. Jak stáhnout knihu z Alzy? Jak stáhnout

Každá zakoupená knížka se automaticky přidá do sekce Moje knihovna. Odtud je možné stahovat knížku opakovaně a ve všech dostupných formátech. Více informací o dostupných formátech elektronických knih.

Jak stáhnout audioknihu z Alzy?

Nejdříve otevřete ve svém prohlížeči sekci Audioknihy nebo na ni klikněte ve své knihovně. Poté si vyberte audioknihu, kterou chcete poslouchat nebo stáhnout. Obrázek 1: V knihovně přejděte do sekce audioknihy. Obrázek 2: Vyberte si audioknihu, kterou chcete poslouchat nebo stáhnout. Může se také zeptat, kde sehnat eknihy? České internetové obchody s e-knihami

  • Palmknihy.cz.
  • BeBookStar.
  • ebux.
  • Kosmas.
  • eKnihulka.

Kde nakupovat eknihy?

Nákup e-knih na Kosmas.cz

Odkaz na oddělení e-knih najdete na horní liště, zobrazí se vám všechny e-knihy a odkazy na pododdělení. V levé části si můžete vyhledané e-knihy omezit podle oddělení, v horí potom podle autora nebo typu e-knihy (formátu pdf, ePub, mobi).

By Kidder

Jak odstranit DRM z ebook? :: Jak najít email podle jména?
Užitečné odkazy