Domovská stránka > J > Jak Otevřít Elektronickou Knihu?

Jak otevřít elektronickou knihu?

Nejjednodušší cesta je přihlásit se v prohlížeči do účtu Google a navštívit Google Play Books. Můžete si také stáhnout zdarma aplikaci Knihy Google Play, která umožní číst e-knihy i mimo prohlížeč. Dobrá je i aplikace Bluefire Reader.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak dostat knihy do pocketbook?

Klikněte ve čtečce na „Nastavení“ > „Účty a synchronizace“> „Send-to-PocketBook“ > „Přijímat soubory nyní“. Tip č. 2: Pokud kliknete na políčko „Posílat na tuto adresu další e-knihy automaticky“, každá další e-kniha, kterou si koupíte, se vám pošle do čtečky ihned po nákupu. Jak se pouziva ctecka knih? E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete.

Jak začít číst knížky?

Než začnete, zeptejte se sami sebe, proč chcete číst. Většina lidí čte ze dvou hlavních důvodů – pro potěšení nebo za účelem získání znalostí. Když budete mít jasno, co se důvodu týče, pomůže vám to nejen eliminovat knihy, které nepotřebujete číst, ale také vám to připomene, proč je zrovna ona kniha pro vás důležitá. Jak lépe číst? Pokud chcete číst rychleji, musíte na jednu fixaci (zastavení oka v textu) zafixovat více slov. Sami si to zkuste, není to nijak těžké. Prostě zkuste najednou přečíst 2 slova, aniž byste neudělali další fixaci. Něco jako kdyby jste četli tento naplácaný text.

Jak otevřít soubor EPUB?

Soubory EPUB lze také otevřít v počítači s několika bezplatnými programy, jako jsou Calibre, Adobe Digital Editions, Apple Books, EPUB File Reader, Stanza Desktop, Okular a Sumatra PDF. Kromě několika výše zmíněných programů mohou uživatelé počítačů Mac číst soubory EPUB pomocí aplikace Readium. Kde číst e-knihy? Wooky – česká obdoba Amazon Kindle čtečky. Dostupná pro operační systém iOS a Android, lze číst zakoupené e-knihy i e-magazíny. Ereading – také česká obdoba Amazon Kindle, nabízí čtení na chytrých mobilech a tabletech. Adobe Reader – pro tablety a chytré mobily je zajisté dostupný prohlížeč PDF dokumentů.

A další otázka, jak číst e knihu v mobilu?

Ke čtení knih v mobilní telefonu stačí stáhnout aplikaci Knihy Play, která je samozřejmě zdarma. Tato aplikace je svázána s obsahem vašeho Google účtu – knihy totiž nakupujete stejně jako aplikace v Google Play. V jakém formátu stahovat do čtečky? PDF a PDF pro čtečky – ideální formát pro složité dokumenty

Formát vhodný spíše pro čtení odborné literatury na počítači, nicméně podporuje ho většina čteček i mobilních zařízení.

Jak koupit knihu do čtečky?

Mnoho prodejců knih také nabízí některé tituly zdarma.

Stejné překvapení vás čeká na stránkách Knihy Dobrovský. Při koupi elektronické čtečky knih nabízí někteří prodejci knihy zdarma jako poděkování za nákup.

By Janet

Jak číst tabulatury na kytaru? :: Jak převod desetinných čísel do dvojkové soustavy?
Užitečné odkazy