Domovská stránka > J > Jak Odstranit Drm Z Ebook?

Jak odstranit DRM z ebook?

Nejsnazším pomocníkem při odstraňování DRM vám může být Calibre – software o kterém už byla řeč v předchozích e-knižních tipech. Pro Calibre si totiž můžete pořídit plugin jménem DeDRM_tools od apprenticeharper. DeDRM_tools umí odstranit DRM z řady chráněných formátů (a čteček).

Přečtěte si více

Jak funguje elektronická kniha?

Elektronická kniha se nemusí balit do krabice a posílat kurýrem. Zakoupenou e-knihu provozovatel e-shopu nahraje zákazníkovi na uživatelský účet, odkud si zákazník e-knihu – soubor stáhne. Výhodou e-knihy je, že po zaplacení máte e-knihu ihned k dispozici a můžete číst, nemusíte čekat na doručení. Jak poslouchat e-knihy? Knihy Google Play – freeware

Elektronická čtečka knih pro zařízení s operačním systémem Android. Díky ní můžete navíc poslouchat v tabletu, smartphonu či dalším zařízení i audioknihy a číst e-knihy zakoupené, i zdarma dostupné na Google Play. Stahujte ze Slunečnice.cz na této adrese (1 MB).

Jak si vybrat čtečku knih?

Při výběru vhodného zařízení se řiďte především tím, jaký typ knih nejčastěji čtete i jak dlouho a jak často se čtení věnujete. Ke čtení elektronických knih se nejčastěji používají specializované čtečky, tablety nebo chytré telefony. Jak dostat do Kindlu knihy? V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna.

Pokud jde o to, jak zprovoznit čtečku pocketbook?

ČtečkaPocket BookčtečkaPocketBookČtečkaPocket Book

Pocket Book

1 | 2 | 3 7
Zobrazeno: 1-10 výrobkůCelkem: 62 výrobků
Jak otevřít soubor EPUB? Soubory EPUB lze také otevřít v počítači s několika bezplatnými programy, jako jsou Calibre, Adobe Digital Editions, Apple Books, EPUB File Reader, Stanza Desktop, Okular a Sumatra PDF. Kromě několika výše zmíněných programů mohou uživatelé počítačů Mac číst soubory EPUB pomocí aplikace Readium.

Jak číst e knihu v mobilu?

Ke čtení knih v mobilní telefonu stačí stáhnout aplikaci Knihy Play, která je samozřejmě zdarma. Tato aplikace je svázána s obsahem vašeho Google účtu – knihy totiž nakupujete stejně jako aplikace v Google Play. Jak číst e knihy v mobilu? Zakoupení e-knih

  1. V telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Knihy Google Play .
  2. Vyhledejte e‑knihu, kterou si chcete přečíst.
  3. Vyberte e‑knihu. klepněte na cenu.
  4. [Volitelné] U některých knih si můžete přečíst i ukázku. Klepněte na Ukázka.

Jak sdilet audioknihu?

Opětovné stažení audioknih v iTunes pro Windows

  1. Otevřete iTunes.
  2. Na řádku nabídek nahoře v okně iTunes vyberte Účet > Zakoupené.
  3. Z nabídky okna iTunes vyberte Audioknihy.
  4. Najděte audioknihu, kterou si chcete znova stáhnout.
  5. Klikněte u audioknihy na tlačítko Stáhnout.

By Brien Kitka

Jak importovat hesla? :: Jak stáhnout e knihu?
Užitečné odkazy