Jak zavrit knihu v Kindle?
K probuzení čtečky použijte spouštěcí tlačítko. Pokud chcete Kindle úplně vypnout (např. v letadle nebo při delší nečinnosti nebo při převážení), stiskněte spouštěcí tlačítko a podržte jej zhruba 5-6 vteřin, dokud nezmizí vše z displeje.
Kde sehnat eknihy?
České internetové obchody s e-knihami
- Palmknihy.cz.
- BeBookStar.
- ebux.
- Kosmas.
- eKnihulka.
Jak pripojit Kindle k pocitaci?
Základní a velmi jednoduchá možnost. Kindle má microUSB konektor, stačí připojit čtečku k počítači a soubor nakopírovat do složky documents. Pokud je kniha ve správném formátu, objeví se vám mezi ostatními, jakmile Kindle od počítače odpojíte. Také, jak nahrat knihy na kindle? V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna.
Podle toho, jak nainstalovat češtinu do kindle?
Můžeme se pustit do samotné instalace češtiny.
- Jako první krok bude stažení češtiny, kterou stáhnete ZDE.
- Po rozbalení zipu vyberte soubor končící na _install. bin. Ten nakopírujte přes USB do kořenu Kindlu (tj.
- Pak už jen ve čtečce zvolte Menu > Settings, Menu > Update Your Kindle a čekejte, než se instalace dokončí.
Z toho tvoří 21 procent DPH, to je 24 korun. "Česká legislativa nepovažuje e-knihu za knihu, a proto ji daní v základní sazbě," vysvětluje nakladatelka.
Kde najít audio knihy zdarma?
Kde stáhnout audioknihy zdarma?
- YouTube.
- Český rozhlas.
- Zvukové knihy.
- Městská knihovna v Praze.
- Google Play.
- iTunes.
- Spotify.
- Audioteka.com – audioknihy na zkoušku.
- přihlaste se do svého účtu na kosmas.cz.
- jděte do sekce „Moje E-knihy“
- zapnutou čtečku propojte USB kabelem s vaším počítačem (čtečka se zobrazí jako nový externí disk)
- požadované e-knihy klikněte na „Stáhnout ePUB“
- Odpojte čtečku od počítače a máte hotovo.
Jak poslat knihu do čtečky PocketBook?
1) V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát ePub a zadat email čtečky Pocket Book. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť.