Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Knihu Z Bookport?

Jak stáhnout knihu z Bookport?

Pro stažení knihy do offline režimu je potřeba se nejprve v aplikaci přihlásit. Prvotním přihlášením autorizujete své zařízení. Následně stačí vybrat knihu, kterou si chcete číst offline, a na knize vybrat možnost „Číst offline“, čímž ji odešlete na vybrané zařízení.

Přečtěte si více

Také, jak dostat mobi do kindle?

Jak stáhnout knihy do Kindle přes kabel

  1. ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu Kindle (mobi) , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače.
  2. v počítači, ve správci souborů (např.
  3. připojte čtečku kabelem k vašemu počítači.
  4. připojená čtečka se ve vašem počítači zobrazí jako nový externí disk.
Jak dostat ePub do Kindle? Použití CloudConvert k převodu souborů ePub do formátu Kindle:
  1. Přejděte na web CloudConvert.
  2. Klikněte na Select File, otevře se dialogové okno Otevřít.
  3. Otevřete složku obsahující soubor ePub, vyberte soubor a poté klikněte na Otevřít.
  4. Ke spuštění převodu klikněte na Convert.
  5. Po dokončení převodu klikněte na Download.

Tak jak poslat do kindle?

Obsah do čteček Kindle nebo SW čteček můžete posílat přes svého e-mailové klienta (webový nebo jako aplikace). Stačí poslat e-mail na váš speciální Kindle email [email protected] a do přílohy dát co chcete do čtečky poslat. Více informací přímo na stránkách Amazon.com zde. Jak si půjčit e knihu? Jak si vypůjčit e-knihu:

Přihlaste se do on-line katalogu knihovny. U vybraného titulu zvolte tlačítko „Půjčit e-knihu“ a potvrďte souhlas s podmínkami e-výpůjčky. Po stisknutí tlačítka „Vyžádat si e-knihu“ se vám zobrazí oznámení o e-výpůjčce. Na emailovou adresu vám následně dorazí potvrzení o e-výpůjčce.

Můžete se také zeptat, jak se zaregistrovat na amazonu?

V registračním fomuláři vyplňte své jméno (Your name), mail (Email), heslo min. 6 znaků (Password) a znovu heslo (Password again). Poté klikněte na "Create your Amazon account". Jak funguje Kindle? Amazon ke svým čtečkám poskytuje tzv. kindle email díky kterému si můžete posílat knihy, dokumenty atd. do čtečky přes tento email, dokumenty se vám následně stáhnout automaticky do čtečky Kindle, když čtečku připojíte k bezdrátové síti WiFi.

Lidé se také ptají, jaký formát pro kindle?

Stačí si vybrat knihu v jednom z podporovaných formátů Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC nativně, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP skrze konverzi. Kindle podporuje zobrazení českých znaků ve všech formátech knih. Pokud jde o to, jak nastavit kindle paperwhite? Přejděte na úvodní stránku čtečky tlačítkem HOME (domeček), klikněte na tlačítko MENU (tři proužky pod sebou). Zobrazí se menu a zde zvolíte Settings, přejdete na položku Registration a zvolíte. Nyní se dostanete na obrazovku kde máte stejně tak jako u Paperwhite možnost přihlášení k Amazon účtu a nebo vytvoření.

Jak vybrat čtečku knih?

PocketBook. Přestože je na dnes na trhu mnoho výrobců specializovaných čteček e-knih, dvě značky již dlouhodobě vystupují z řady. Jedná se o čtečky Amazon Kindle a PocketBook. Obě jsou kvalitní a chybu neuděláte ani s jednou z nich.

By Monroy

Jak najít kořen? :: Jak zavrit knihu v Kindle?
Užitečné odkazy