Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Na Seznam Email?

Jak se dostat na seznam email?

Seznam účet

  1. Do pole E-mailová adresa zadejte své uživatelské jméno (část před znakem @).
  2. V pravé nabídce si zvolte doménu (část za znakem @) odpovídající vaší adrese (tedy např. @seznam.cz, @email.cz, @post.cz apod.).
  3. Do pole Heslo zadejte své heslo.
  4. Klikněte na tlačítko Přihlásit se.

Přečtěte si více

Proč nejde přeposlat email?

Odesílatel poslal email pro konkrétního příjemce. Server dalšího přeposlaného příjemce pozná, že email není pro něho a zachová se dle svého interního nastavení. V logice ochranných mechanismu mail serveru se jedná o podvržený email. Jak stáhnout fotky z emailu do iPhonu? Stažení fotografické přílohy

  1. Zkontrolujte, že máte staženou aplikaci Gmail.
  2. Spusťte na iPhonu nebo iPadu aplikaci Gmail .
  3. Otevřete e-mail.
  4. Klepnutím přílohu otevřete.
  5. Klepněte na přílohu znovu.
  6. Vpravo nahoře klepněte na ikonu pro sdílení .
  7. Klepněte na Uložit obrázek.

Jak stáhnout fotky z mailu?

Fotky vložené do e-mailu můžete uložit několika způsoby:

  1. Stažení: Klikněte na fotku pravým tlačítkem a vyberte možnost uložit obrázek.
  2. Uložení na Disk: Stáhněte si fotku do počítače a potom ji nahrajte na Disk Google.
Jak funguje mail Drop? Přes Mail Drop můžete posílat přílohy do 5 GB. Tyto přílohy se dají posílat rovnou z Mailu na Macu, z aplikace Mail na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch a z webu iCloud.com na Macu nebo PC. Podporovány jsou všechny typy souborů a přílohy se nepočítají do vašeho úložiště iCloudu.

Jak Zaheslovat e mail?

V e-mailové zprávě vyberte Možnosti > zabezpečení > zašifrovat zprávu. Dokončete psaní zprávy a pak klikněte na Send (Odeslat). Poznámka: Když posíláte šifrovanou zprávu, použije se k zašifrování její kopie certifikát příslušného příjemce. Jak otevřít mail? Jak otevřít email na počítači. Přejděte na přihlašovací stránku emailu. Přihlašte se ke svému účtu. Klikněte na odkaz “Doručená pošta”.

A další otázka, proč mi nejde otevřít pdf?

Aktualizujte aplikaci Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC

Instalací nejnovějších aktualizací se může problém vyřešit. Otevřete aplikaci Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC. Vyberte možnost Nápověda > Zkontrolovat aktualizace. Pokud se zobrazí dialogové okno nástroje aktualizace, klikněte na tlačítko Ano.
A další otázka, jak otevřít docx na androidu? V první řadě to jsou Google Dokumenty (Dokumenty, Tabulky, Prezentace, PDF Viever), Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) a pak také v univerzálním balíku WPS Office, který dokáže otevřít téměř všechny formáty kancelářských souborů.

Kde si založit nový email?

Služba Seznam.cz je rozšířená především v České republice. Co se týče emailu, můžete využít domén seznam.cz, email.cz nebo post.cz. Založit si můžete také email od Centrum.cz. Seznam i Centrum mají stále určité nedostatky, pro neobchodní účely a běžné odesílání a přijímání emailů jsou ale více než dostačující.

By Gibbie

Jak se pripojit na Discord? :: Jak zobrazit přílohu v emailu?
Užitečné odkazy