Domovská stránka > P > Proč Mi Nejdou Stahovat Aplikace?

Proč mi nejdou stahovat aplikace?

Zkontrolujte způsob platby

Podívejte se, jakou platební metodu máte registrovanou v účtu a ujistěte se, že nevypršela, nebyla odmítnuta nebo neselhala. Pokud aplikace nelze aktualizovat a zobrazí se zpráva „váš účet je v App Storu deaktivován“, mohlo dojít k problému s vaší platební metodou.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, co delat kdyz nejde stáhnout aplikace?

Pokud je síťové připojení normální, ale stejně nemůžete aplikaci stáhnout, otevřete prohlížeč a zjistěte, zda můžete procházet webové stránky pomocí Wi-Fi a mobilní datové sítě. Pokud ne, přepněte na jinou síť a zkuste to znovu. V nabídce Nastavení > Úložiště > VYČISTIT zkontrolujte, zda je paměť dostatečná. Co delat kdyz mi nejde Obchod Play? Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.

Jak aktualizovat obchod Google Play?

Jak aktualizovat Obchod Google Play

  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Nastavení Informace. Verze Obchodu Play.
  4. Zobrazí se zpráva s oznámením, zda je Obchod Play aktuální. Klepněte na Rozumím.
Tak jak nahrat android samsung? Jak nainstalovat Android 7.0 Nougat na Galaxy S7 a S7 edge:

Rozbalte soubor firmwaru. Odsud si stáhněte program Odin. Rozbalte Odin nainstalujte a spustě jej. Restartujte svůj Samsung do Download módu (podržte domovské tlačítko + vypínací tlačítko + tlačítko pro snížení hlasitosti )

Jak na cisty Android?

Android Flash Tool je speciální webovou službou, která umožňuje nahrání čisté verze systému Android (AOSP) na vaše mobilní zařízení. Ovšem pozor, podstatné omezení tkví hlavně v tom, že se jedná o instalaci pouze na Pixel a speciální zařízení HiKey a HiKey 960. Můžete se také zeptat, jak preinstalovat tablet android? Nejprve je třeba zavést systém pro obnovení (jak to provést, zde ), poté vyberte sekci vymazání dat /tovární nastavení (lze ji nazvat Vymazat a obnovit). Poté pomocí navigace v menu pomocí mechanických kláves vyberte možnost Vymazat všechna data a potvrďte stisknutím tlačítka Ano - vymažte všechna uživatelská data.

Proč mi nejde aktualizovat Android?

Zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke službě Google Play nebo App Store. Aplikace instalované ve vašem zařízení nebude možné aktualizovat, pokud jste se mezitím odhlásili ze svého účtu Google Play nebo App Store. Jak přeinstalovat Android v Autoradiu? Jak nainstalovat Andorid auto aplikaci v Česku? Verze Androidu 10 mají Andoroid auto aplikaci vestavěnou a není třeba ji stahovat. Android verze 5 až 10 si mohou Android auto stáhnout z Google play. Android verze 12 bude mít Android auto zahrnutou v Google Assistant a nebude tak možné si jí vůbec stáhnout.

Jak si stáhnout Android do mobilu?

Mobilní aplikace ke stažení do mobilu pro Android jsou zdarma dostupné v obchodě Google Play.

By Mandie Seisler

Jak instalovat aplikace bez Google Play? :: Jak přeinstalovat Android na vyšší verzi?
Užitečné odkazy