Domovská stránka > J > Jak Instalovat Aplikace Bez Google Play?

Jak instalovat aplikace bez Google Play?

Pokud vám stále chybí některé oblíbené aplikace, můžete využít nástroje Phone Clone. Tato aplikace dokáže přesunout data z vašeho starého telefonu. Ze zařízení s Androidem i iOS přetáhnete společně s daty (kalendář, SMS, MMS, kontakty) i aplikace. Celý proces přesunu aplikací je velice intuitivní.

Přečtěte si více

Co delat kdyz mi nejde Obchod Play?

Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data. Co delat kdyz nejde stáhnout aplikace? Pokud máte problém s aktualizací nebo stahováním aplikací z App Storu na iPhonu, iPadu nebo iPod touch, vyzkoušejte tyto postupy.

  1. Otevřete App Store a přihlaste se.
  2. Ruční aktualizace aplikace.
  3. Zkontrolujte způsob platby.
  4. Upřednostnění stahování
  5. Restartujte zařízení
  6. Kontaktování společnosti Apple.

Jak aktivovat deaktivovanou aplikací?

Opětovná instalace nebo aktivace aplikací

  1. V telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .
  2. Vpravo klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.
  5. Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.
Čím nahradit Google Play? Čtvrtou možností jsou pak různé alternativní servery, které hostují aplikace. Za ty nejpoužívanější zmíním 2. To jsou Apkpure a Aptoide (kvůli bezpečnosti úplně nedoporučuju).

Jak nahradit Google Play?

Alternativy obchodu Google Play pro aplikace Android:

  1. Amazon App Store: Když hledáte alternativu k obchodu Google Play, Amazon App Store je jednou z nejlepších možností, jak začít.
  2. GetJar:
  3. 9apps.com.
  4. Zrcadlo APK:
  5. Apk4Fun.
  6. APK Pure:
  7. APK Genie:
Proč mi nejde stáhnout aplikace Zásilkovna? Vážení zákazníci, naše mobilní aplikace Zásilkovna z technických důvodů na straně Google zmizela z Google Play. Momentálně si ji proto nelze stáhnout ve verzi pro Android.

Proč nejde Google pay?

Pokud se zákazník pokouší použít aplikaci Google Pay, ale váš terminál transakci neregistruje, zkontrolujte, zda jsou splněny tyto podmínky: Zařízení Android má funkci NFC a systém Lollipop 5.0 nebo novější. Aplikace Google Pay je v nastavení zařízení Android zapnuta. Jak stáhnout aplikace které jsou nekompatibilní? Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

  1. Běžte do nastavení a povolte instalaci aplikací z neznámých zdrojů.
  2. Stáhněte si balíček aplikace Market Helper (v Obchodě Play není z důvodů jeho obcházení, jelikož je balíček na stránkách autora, a rozborem kódu prošel, budeme mu věřit)
  3. Spusťte aplikaci Market Helper.

Proč nejde stahovat z App Store?

Pokud nemůžete ve svém zařízení App Store najít, možná máte zapnutou rodičovskou kontrolu. Upravte nastavení nákupů v iTunes a App Storu a ujistěte se, že jste pro volbu Instalace aplikací vybrali „Povolit“. App Store by se měl ve vašem zařízení zase objevit.

By Pat

Jak stáhnout aplikaci do Apple Watch? :: Proč mi nejdou stahovat aplikace?
Užitečné odkazy