Domovská stránka > P > Proč Mi Nejdou Stahovat Aplikace Z App Store?

Proč mi nejdou stahovat aplikace z App Store?

Podívejte se, jakou platební metodu máte registrovanou v účtu a ujistěte se, že nevypršela, nebyla odmítnuta nebo neselhala. Pokud aplikace nelze aktualizovat a zobrazí se zpráva „váš účet je v App Storu deaktivován“, mohlo dojít k problému s vaší platební metodou. Kontaktujte podporu Apple s žádostí o pomoc.

Přečtěte si více

Jak se dostat do App Store?

Vytvoření Apple ID v App Storu na zařízení

  1. Otevřete App Store a klepněte na tlačítko přihlášení .
  2. Klepněte na Vytvořit nové Apple ID.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
  4. Zadejte své údaje o platební kartě a fakturační údaje a klepněte na Další.
  5. Potvrďte své telefonní číslo.
Lidé se také ptají, co delat kdyz nejde stáhnout aplikace? Pokud je síťové připojení normální, ale stejně nemůžete aplikaci stáhnout, otevřete prohlížeč a zjistěte, zda můžete procházet webové stránky pomocí Wi-Fi a mobilní datové sítě. Pokud ne, přepněte na jinou síť a zkuste to znovu. V nabídce Nastavení > Úložiště > VYČISTIT zkontrolujte, zda je paměť dostatečná.

Jak ověřit integritu na iphone?

App Attest API je součástí funkce DeviceCheck, díky které mohou aplikace v rámci iOS bezpečně fungovat. Při využití App Attest je přímo na zařízení vygenerován speciální kryptografický klíč, s pomocí kterého je možné ověřit integritu aplikace ještě před tím, než server povolí přístup. Jak stahovat aplikace bez App Store? Výslovně tak odkázal uživatele, kteří chtějí instalovat aplikace z neověřených zdrojů, na jinou platformu, ergo Android. Ten tuto funkci samozřejmě umožňuje a bohatě tak stačí stáhnou si z prohlížeče . apk soubor, který jen pomocí předinstalovaného nástroje do smartphonu nainstalujete.

Jak stáhnout aplikaci z US App Store?

Po přihlášení nového AppleID na Vás vyskočí volba, že je potřeba před prvním nákupem zadat platební údaje. Zde může být kámen úrazu. Pokud si chcete stáhnout bezplatnou aplikaci, bude Vám stačit zvolit jako platební metodu „None“. Nyní pokračujte do AppStoru, vyhledejte si požadovanou aplikaci a stáhněte si ji. Také, co delat kdyz mi nejde aktualizovat ios? Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova:

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení].
  2. V seznamu aplikací najděte aktualizaci.
  3. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Jak aktualizovat iOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.
Jak se prihlasit k App Storu? Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Přihlaste se k [zařízení]. Zadejte svoje Apple ID a heslo. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte šestimístný ověřovací kód, odeslaný na vaše důvěryhodné zařízení nebo telefonní číslo, a dokončete přihlášení.

Jak aktivovat App Store?

Pokud pracujete na mobilních datech a App Store se vám nenačítá, tak právě připojení přes mobilní data může dělat neplechu. Nejjednodušší možností pro vyloučení této chyby je, že se připojíte k jakékoliv Wi-Fi síti. Z nějakého důvodu se App Store občas skrze mobilní data jednoduše nepřipojí a musíte využít Wi-Fi.

By Dolphin

Jak se zaregistrovat na App Store bez karty? :: Jak vypnout zvuk v Zoom?
Užitečné odkazy