Proč nejdou stahovat aplikace z App Store?
Pokud nemůžete ve svém zařízení App Store najít, možná máte zapnutou rodičovskou kontrolu. Upravte nastavení nákupů v iTunes a App Storu a ujistěte se, že jste pro volbu Instalace aplikací vybrali „Povolit“. App Store by se měl ve vašem zařízení zase objevit.
Jak spustit aktualizace?
Vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizace & zabezpečení > Windows Update . Lidé se také ptají, jak sdilet aplikací v rodinnem sdileni? 2.krok: Sdílení s rodinou
- Na telefonu nebo tabletu s Androidem otevřete aplikaci Google One .
- Nahoře klepněte na Nastavení.
- Klepněte na Spravovat rodinná nastavení.
- Zapněte možnost Sdílet Google One s rodinou.
- Klepněte na Spravovat rodinnou skupinu.
- Dokončete nastavení podle pokynů.
Jak poslat aplikace?
Otevřete na svém mobilu sdílení APK aplikace Bluetooth App Sender. Klikněte na sekci aplikací a vyberte ty, které chcete sdílet. Klikněte na "Odeslat APK»A vyberte Bluetooth. Vyberte přítele, kterému chcete poslat přihlášky. Jak pridat kartu do Apple Wallet? Přidání karty do Apple Pay na iPhonu
- V aplikaci Peněženka klepněte na tlačítko Přidat .
- Klepněte na Debetní či kreditní karta.
- Klepněte na Pokračovat.
- Podle postupu na obrazovce přidejte novou kartu.
- Ověřte své údaje u banky nebo vydavatele karty.
Čím nahradit Google Play?
Čtvrtou možností jsou pak různé alternativní servery, které hostují aplikace. Za ty nejpoužívanější zmíním 2. To jsou Apkpure a Aptoide (kvůli bezpečnosti úplně nedoporučuju). Pokud jde o to, jak obejít google play? V závislosti na tom, co chcete udělat, existuje několik způsobů, jak obejít službu Google Play:
Pokud chcete stáhnout aplikaci, která není dostupná v Google Play, můžete použít APK downloader.
Pokud chcete použít aplikaci, která není kompatibilní s vaším zařízením, můžete použít emulátor.
Pokud chcete nainstalovat aplikaci, která není z Google Play, můžete v nastavení zařízení povolit možnost Neznámé zdroje.
Jak nahradit Google Play?
Alternativy obchodu Google Play pro aplikace Android:
- Amazon App Store: Když hledáte alternativu k obchodu Google Play, Amazon App Store je jednou z nejlepších možností, jak začít.
- GetJar:
- 9apps.com.
- Zrcadlo APK:
- Apk4Fun.
- APK Pure:
- APK Genie:
1. Použijte vestavěný aktualizátor:
Otevřete aplikaci Nastavení
Klepněte na O telefonu
Klepněte na Aktualizace systému
Klepněte na Zkontrolovat aktualizace
Pokud je aktualizace k dispozici, klepněte na Stáhnout a nainstalovat
2. Použijte nástroj Mi Flash Tool:
Stáhněte si nástroj Mi Flash Tool z webových stránek společnosti Xiaomi
Rozbalte soubor zip a otevřete nástroj MiFlash
Spusťte zařízení Xiaomi do režimu fastboot:
V nástroji MiFlash klikněte na tlačítko Obnovit a vaše zařízení by mělo být detekováno
Klikněte na tlačítko Vybrat a vyberte složku, do které jste extrahovali Android ROM
Kliknutím na tlačítko Flash zahájíte proces flashování
Po dokončení procesu se vaše zařízení restartuje a vy budete mít k dispozici novou verzi systému Android
3. Použijte aktualizaci OTA:
Pokud vaše zařízení používá stock ROM, měli byste být schopni přijímat aktualizace OTA (over-the-air) automaticky. Chcete-li zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace, přejděte na stránku:
Nastavení
O telefonu
Aktualizace systému
Pokud je aktualizace k dispozici, bude stažena a nainstalována automaticky.
Proč mi nejde aktualizovat Android?
Existuje mnoho možných důvodů, proč se vám nemusí podařit aktualizovat systém Android. Jedním z častých důvodů je, že vaše zařízení není kompatibilní s nejnovější verzí systému Android. Další možností je, že vaše zařízení je rootnuté, což vám brání v aktualizaci na nejnovější verzi. A konečně je také možné, že se vyskytl problém s aktualizačním serverem, který vám brání ve stažení aktualizace.
Similar articles
- Proč mi nejdou stahovat aplikace z App Store?
- Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?
- Jak stahovat aplikace bez App Store?
- Proč nejde stahovat z App Store?
- Jak zdarma stahovat z App Store?
- Proč mi nejdou stahovat aplikace?
- Proč mi nejdou stahovat aplikace na iPhone?
- Jak Aktualizovat aplikace v App Store?
- Co delat kdyz mi nejdou stahovat aplikace?