Domovská stránka > P > Proč Nejdou Stahovat Aplikace Z App Store?

Proč nejdou stahovat aplikace z App Store?

Pokud nemůžete ve svém zařízení App Store najít, možná máte zapnutou rodičovskou kontrolu. Upravte nastavení nákupů v iTunes a App Storu a ujistěte se, že jste pro volbu Instalace aplikací vybrali „Povolit“. App Store by se měl ve vašem zařízení zase objevit.

Přečtěte si více

Jak spustit aktualizace?

Vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizace & zabezpečení > Windows Update . Lidé se také ptají, jak sdilet aplikací v rodinnem sdileni? 2.krok: Sdílení s rodinou

  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem otevřete aplikaci Google One .
  2. Nahoře klepněte na Nastavení.
  3. Klepněte na Spravovat rodinná nastavení.
  4. Zapněte možnost Sdílet Google One s rodinou.
  5. Klepněte na Spravovat rodinnou skupinu.
  6. Dokončete nastavení podle pokynů.

Jak poslat aplikace?

Otevřete na svém mobilu sdílení APK aplikace Bluetooth App Sender. Klikněte na sekci aplikací a vyberte ty, které chcete sdílet. Klikněte na "Odeslat APK»A vyberte Bluetooth. Vyberte přítele, kterému chcete poslat přihlášky. Jak pridat kartu do Apple Wallet? Přidání karty do Apple Pay na iPhonu

  1. V aplikaci Peněženka klepněte na tlačítko Přidat .
  2. Klepněte na Debetní či kreditní karta.
  3. Klepněte na Pokračovat.
  4. Podle postupu na obrazovce přidejte novou kartu.
  5. Ověřte své údaje u banky nebo vydavatele karty.

Čím nahradit Google Play?

Čtvrtou možností jsou pak různé alternativní servery, které hostují aplikace. Za ty nejpoužívanější zmíním 2. To jsou Apkpure a Aptoide (kvůli bezpečnosti úplně nedoporučuju). Pokud jde o to, jak obejít google play? Dostat je lze. Instalovat jako APK. bez Google účtu mnohé neseženeš, ale pokud vím, tak je cesta přes prohlížeč Chrome a nějaký doplněk po přihlášení ke svému Google účtu stáhnout APK soubor a ten si následně instalovat do telefonu.Co myslíš tím špiclováním Google?

Jak nahradit Google Play?

Alternativy obchodu Google Play pro aplikace Android:

  1. Amazon App Store: Když hledáte alternativu k obchodu Google Play, Amazon App Store je jednou z nejlepších možností, jak začít.
  2. GetJar:
  3. 9apps.com.
  4. Zrcadlo APK:
  5. Apk4Fun.
  6. APK Pure:
  7. APK Genie:
Jak aktualizovat Android na Xiaomi? Pak musíte jít do Nastavení> O telefonu> Aktualizace systému a stiskněte ikonu se třemi tečkami a poté stiskněte «Vybrat balíček aktualizace». Pokud se tato možnost nezobrazí, musíte desetkrát stisknout ikonu MIUI, aby byla tato a další možnosti povoleny.

Proč mi nejde aktualizovat Android?

Zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke službě Google Play nebo App Store. Aplikace instalované ve vašem zařízení nebude možné aktualizovat, pokud jste se mezitím odhlásili ze svého účtu Google Play nebo App Store.

By Beauregard Yue

Kdy vyjde iOS 154? :: Jak aktualizovat stránku?
Užitečné odkazy