Domovská stránka > P > Proč Mi Nejdou Aktualizovat Aplikace?

Proč mi nejdou aktualizovat aplikace?

Zkontrolujte způsob platby

Podívejte se, jakou platební metodu máte registrovanou v účtu a ujistěte se, že nevypršela, nebyla odmítnuta nebo neselhala. Pokud aplikace nelze aktualizovat a zobrazí se zpráva „váš účet je v App Storu deaktivován“, mohlo dojít k problému s vaší platební metodou.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat smartbanking?

Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení. Aplikace s dostupnými aktualizacemi mají označení Je k dispozici aktualizace. Klepněte na Aktualizovat. Co dělat když nefunguje aplikace? Jestliže některá z aplikací instalovaných ve vašem smartphonu nejde spustit nebo při spuštění padá, zkuste nejdříve restartovat telefon. Když to nepomůže, otevřete nabídku »Nastavení | Aplikace | Stažené«, v seznamu vyhledejte problémovou aplikaci a klepněte na tlačítko »Vynutit ukončení«. Pak aplikaci znovu spusťte.

Jak si aktualizovat TikTok?

Chcete-li aktualizovat aplikaci, postupujte takto:

  1. Vstupte do App Store.
  2. Do vyhledávacího pole nahoře zadejte TikTok.
  3. Klikněte na TikTok ve výsledcích vyhledávání
  4. Jakmile se dostanete do nabídky aplikace, klikněte na „Aktualizovat“ (tlačítko se zobrazí pouze v případě, že je k dispozici aktualizace)
Proč nejdou stahovat aplikace z App Store? Pokud nemůžete ve svém zařízení App Store najít, možná máte zapnutou rodičovskou kontrolu. Upravte nastavení nákupů v iTunes a App Storu a ujistěte se, že jste pro volbu Instalace aplikací vybrali „Povolit“. App Store by se měl ve vašem zařízení zase objevit.

Jak spustit aktualizace?

Vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizace & zabezpečení > Windows Update . Jak si aktualizovat Minecraft? Přejděte do aplikace Minecraft nebo ji vyhledejte pomocí vyhledávacího nástroje. Vedle vyhledávacího pole můžete vidět sadu teček „…“. Pokud ano, klikněte na něj a vyberte „aktualizovat“.

Pokud jde o to, jak si aktualizovat whatsapp?

Android. Vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger v obchodě Google Play a následně klepněte na Aktualizovat. Jak zprovoznit smartbanking? Smart Banking si můžete zřídit online ve svém Online Bankingu v sekci Účty a karty – Mobilní služby – Aktivace Smart klíč nebo požádejte bankéře na pobočce UniCredit Bank. O zřízení Smart Bankingu Vás budeme informovat prostřednictvím SMS zprávy zaslané na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu.

Jak opravit aplikaci?

Vyberte Start > Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce. Vyberte ikonuDalší vedle aplikace, kterou chcete opravit. Vyberte odkaz Upřesnit možnosti pod názvem aplikace (některé aplikace tuto možnost nemají). Na stránce, která se otevře, vyberte možnost Opravit, pokud je dostupná.

By Cristine

Jak restartovat aplikace? :: Jak nainstalovat update?
Užitečné odkazy