Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Whatsapp Na Android?

Jak nainstalovat WhatsApp na Android?

Jedinou zásadnější podmínkou, kterou musíte splnit, je vlastnictví Google účtu, bez kterého instalovat další aplikace nelze. Máte-li účet přihlášen, můžete pomocí klíčových slov „WhatsApp“ nechat vyhledat správnou aplikaci. Jakmile ji najdete, klepněte na tlačítko INSTALOVAT. Aplikace se poté sama stáhne a nainstaluje.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, proč nejde nainstalovat whatsapp?

Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.
Jak se instaluje WhatsApp? Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.

Můžete se také zeptat, jak zprovoznit whatsapp?

Jak nastavit WhatsApp

Po stažení klikněte na ikonku aplikace, spustíte tak instalaci WhatsAppu. Při instalaci uveďte své telefonní číslo. Následně vám bude zaslán kód, který uvedete v průběhu instalačního procesu pro validaci telefonního čísla. Aplikace je dokončena.
Jak stáhnout aplikaci WhatsApp? Za účelem instalace jděte v telefonu na whatsapp.com/dl.

Nainstalováním aplikace WhatsApp souhlasíte se Smluvními podmínkami a Zásadami ochrany osobních údajů.

Co místo WhatsApp?

Viber. Funkce chatu Viber zahrnují skupinový chat, okamžité hlasové a video zprávy a tisíce gifů a animovaných nálepek. Můžete si i nainstalovat rozšíření chatu, abyste mohli sdílet YouTube videa, hudbu ze Spotify, informace o poloze a další. Viber také podporuje audio a video hovory. Jak nainstalovat WhatsApp bez Google Play? Pokud stále postrádáte vaši oblíbenou aplikaci, využít můžete alternativní řešení v podobě stahování pomocí různých knihoven jako je APKPure, Petal Search nebo MoreApps. Tímto způsobem se vám do telefonu podaří nainstalovat například Whatsapp, Twitter, LinkedIn, Spotify, Waze či IDOS.

Jak dostat WhatsApp do tabletu?

Pokud aplikaci z jakéhokoli důvodu nemůžete najít v Obchodě Google Play, můžete přejít z tabletu na oficiální web WhatsApp a stáhnout si APK pro Android bez problémů. Po dokončení stahování APK klikněte na nainstalovat a otevřete jej. Tak co je to what's up? WhatsApp Messenger je BEZPLATNÁ aplikace pro zasílání zpráv. Je k dispozici pro Android a další smartphony. WhatsApp umožňuje odesílat zprávy a volat přátelům a rodině.

Můžete se také zeptat, jak se připojit na whatsapp?

Přihlášení

  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.

By Damick Amigon

Jak prenest WhatsApp do noveho telefonu? :: Kde stáhnout WhatsApp?
Užitečné odkazy