Domovská stránka > K > Kde Stáhnout Whatsapp?

Kde stáhnout WhatsApp?

WhatsApp je možné používat přímo na vašem počítači, a to i bez internetového prohlížeče. Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp.

Přečtěte si více

Jak dočasně vypnout WhatsApp?

2. Vypnutí WhatsApp ikony z oznamovací oblasti. Jděte to nastavení vašeho smartphonu (General Android settings) a zde pak zvolte dále: Apps>> Seznam aplikací >> vyberte WhatsApp >> klepněte na Notification a vypněte všechny notifikace WhatsAppu. Vypněte i vibrace a pop-upy. Jak obnovit smazané zprávy z WhatsApp? Jak obnovit historii chatů

  1. Nejprve ověřte, že záloha na iCloudu existuje. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Záloha chatů.
  2. Pokud vidíte, kdy byla vytvořena poslední záloha, odstraňte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  3. Po ověření svého telefonního čísla se držte pokynů aplikace k obnovení historie chatů.

A další otázka, jak obnovit smazané zprávy na whatsapp?

Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.
Kde najdu Zalohovany WhatsApp? Otevřete WhatsApp > klepněte na Více možností > Nastavení > Chaty > Záloha chatů > ZÁLOHOVAT.

Jak nastavit WhatsApp aby nebylo vidět že jsem online?

Změna nastavení soukromí

  1. Na zařízení typu: Android: Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Soukromí. iPhone: Klepněte na Nastavení > Účet > Soukromí.
  2. Následně můžete změnit: komu se bude zobrazovat čas vaší poslední aktivity (funkce Naposledy), komu se bude zobrazovat vaše profilová fotografie,
Tak jak zapnout oznameni whatsapp? Otevřete aplikaci WhatsApp > klepněte na ikonu Více možností > Nastavení > Oznámení. Zde můžete nastavit oznámení zpráv, skupin a hovorů. Zvolte si: zda chcete mít tóny příchozích a odchozích zpráv v konverzacích vypnuté, nebo zapnuté.

Jak nastavit zvuk na WhatsApp?

Otevřete WhatsApp. Klepněte na Více možností > Nastavení > Oznámení > zapněte nebo vypněte Tóny konverzací. Také, jak se používá whatsapp? WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě.

Co je lepší Viber nebo WhatsApp?

Pokud bychom ovšem měli prostředí porovnat s aplikací WhatsApp, dojdeme k závěru, že Viber na nás působí lehce složitějším dojmem, což může být překážkou především pro začínající uživatele. Jedná se však o čistě subjektivní pocit, neboť vzhled je vždy otázkou vkusu.

By Anna-Diana Sylvian

Jak nainstalovat WhatsApp na Android? :: Jak propojit WhatsApp s Ipadem?
Užitečné odkazy