Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Whatsapp Do Huawei?

Jak nainstalovat WhatsApp do Huawei?

Otevřete App Gallery (obchod s aplikacemi Huawei). Vyhledejte WhatsApp. Klepněte na první výsledek s názvem „WhatsApp - oficiální aplikace“. Otevře se stránka pro stahování na webu WhatsApp.com.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak dát whatsapp na plochu?

V nabídce vpravo nahoře (ikona tří teček) pak vyberte volbu »Přidat chat na plochu«. Následně vás systém upozorní, že »Zástupce chatu byl přidán na domovskou obrazovku«, a také ho tam najdete po stejnou ikonou, jakou si uživatel vybral. Na domovskou plochu si samozřejmě můžete kontaktů nebo skupin uložit víc. Jak volat z notebooku?

Pokud číslo v kontaktech nemáte:

  1. Klikněte na ikonu kamery. .
  2. Zadejte telefonní číslo nebo e-mail volaného.
  3. Klikněte na Videohovor.

Také, jak volat přes notebook?

Nainstalujte si na svůj počítač doporučený softwarový VoIP telefon (softphone, internet telefon). Pro jeho použití počítač musí mít zvukovou kartu, reproduktory nebo sluchátka, mikrofon anebo USB telefon. Abyste mohli uskutečňovat videohovory, připojte k počítači web kameru anebo nastavte kameru na vašem notebooku. Kolik stojí volání přes WhatsApp? Které mobilní aplikace nabízí bezplatné telefonování? WhatsApp – Komunikace probíhá pomocí internetového připojení, takže za využívání aplikace nejsou účtovány žádné další poplatky.

Jak funguje blokace na WhatsApp?

Zablokované kontakty vám už nebudou moct volat ani odesílat zprávy. Informace o poslední aktivitě (funkce Naposledy), vaše aktualizace stavu a jakékoli změny vaší profilové fotografie, které provedete, se zablokovaným kontaktům už nebudou zobrazovat. Jak dočasně vypnout WhatsApp? 2. Vypnutí WhatsApp ikony z oznamovací oblasti. Jděte to nastavení vašeho smartphonu (General Android settings) a zde pak zvolte dále: Apps>> Seznam aplikací >> vyberte WhatsApp >> klepněte na Notification a vypněte všechny notifikace WhatsAppu. Vypněte i vibrace a pop-upy.

Jak si aktualizovat WhatsApp?

Android. Vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger v obchodě Google Play a následně klepněte na Aktualizovat. Pokud jde o to, jak propojit mobil a tablet? tabletu

Zapnutí hotspotu

  1. Ve druhém zařízení otevřete seznam sítí Wi-Fi.
  2. Vyberte název hotspotu telefonu.
  3. Zadejte heslo hotspotu telefonu.
  4. Klikněte na Připojit.

Jak nainstalovat WhatsApp na tablet bez SIM karty?

Krok 1: Otevřete aplikaci WhatsApp na mobilním telefonu, počítači nebo tabletu. Krok 2: Když vás vyzve k zadání vašeho čísla, stačí zadat číslo domovského telefonu nebo číslo pevného čísla.

By Bunder

Jak přidat Adblock do Chrome? :: Jak nainstalovat WhatsApp do počítače?
Užitečné odkazy