Domovská stránka > P > Proč Nejde Nainstalovat Whatsapp?

Proč nejde nainstalovat WhatsApp?

Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.

Přečtěte si více

Proč nefunguje Google na mobilu?

zkuste aktualizovat aplikaci Google, je-li k dispozici. zkontrolujte, nemáte-li k dispozici celkovou aktualizaci svého telefonu. vymažte mezipaměť aplikace Google. zkuste vymazat také data aplikace Google. Proč mi nejde spustit Google Chrome? Váš telefon či tablet Android možná nemá dostatek paměti, aby mohl stránky načíst, když jsou zároveň spuštěny další aplikace a programy. Postup uvolnění paměti: Zavřete všechny karty kromě té, na které je zobrazena chybová zpráva. Ukončete ostatní spuštěné aplikace a programy.

Proč nejdou aktualizace?

Zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke službě Google Play nebo App Store. Aplikace instalované ve vašem zařízení nebude možné aktualizovat, pokud jste se mezitím odhlásili ze svého účtu Google Play nebo App Store. Jak nainstalovat služby Google Play? Krok 1: Zkontrolujte, zda jsou Služby Google Play aktualizované

  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Nastavení .
  2. Klepněte na Aplikace a oznámení
  3. Přejděte dolů a klepněte na Služby Google Play.
  4. Přejděte dolů a klepněte na Podrobnosti o aplikaci.
  5. Klepněte na Aktualizovat nebo Nainstalovat.

Jak vrátit do telefonu Obchod Play?

Jak obnovit smazaný Obchod Play? Pokud jste Obchod Google Play ze svého telefonu trvale odstranili, navštivte stránku APKMirror a stáhněte si soubor APK s nejnovější verzí Obchodu Google Play. Potom stačí jednoduše spustit instalaci programu. Jak dostat Google Play do Huawei? Jak na Google Play v Huawei telefonu?

  1. Vyhledejte a stáhněte aplikaci Gspace podle postupu zmíněného výše.
  2. Po instalaci otevřete Gspace a vyberte, kterou aplikaci chcete nainstalovat.
  3. Otevře se obchod Google Play.
  4. Přihlaste se se svým Google účtem.
  5. Nyní můžete instalovat aplikace z Google Play do svého telefonu.

Jak stáhnout aplikaci z US App Store?

Po přihlášení nového AppleID na Vás vyskočí volba, že je potřeba před prvním nákupem zadat platební údaje. Zde může být kámen úrazu. Pokud si chcete stáhnout bezplatnou aplikaci, bude Vám stačit zvolit jako platební metodu „None“. Nyní pokračujte do AppStoru, vyhledejte si požadovanou aplikaci a stáhněte si ji. Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iOS? Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova:

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení].
  2. V seznamu aplikací najděte aktualizaci.
  3. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Jak aktualizovat iOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.

By Daveda Sherron

Kdy vznikl GIF? :: Proč mi nejde stáhnout aplikace Zasilkovna?
Užitečné odkazy