Domovská stránka > J > Jak Na Whereby?

Jak na Whereby?

Registrujte se bezplatně na whereby.com. Můžete využít přihlášení Google, nebo si vytvořit nový účet. Heslo samozřejmě vyberte bezpečné, ale protentokrát si jej ani pamatovat nemusíte, služba případně na mail pošle jednorázový kód. Jakmile máte účet, můžete vytvořit místnost, tedy prostor pro videokonferenci.

Přečtěte si více

Jak používat Jitsi?

Použijte prohlížeč Google Chrome, ve kterém má služba nejkvalitnější provoz. Na stránce https://meet.jit.si/ zadejte název vašeho jednání a klikněte na tlačítko „Začít“. Tím se připojíte do místnosti. Při prvním použití po vás bude prohlížeč chtít povolit použít sluchátka a mikrofon, to odsouhlaste. Jak na videohovory? Vpravo nahoře klepněte na Videohovor a vyberte jednu z možností:

  1. Sdílet odkaz na videohovor Meet : Do chatu se přidá odkaz na videohovor ve službě Google Meet.
  2. Hovor s videem : Videohovor zahájíte tak, že druhému uživateli zavoláte.
  3. Zavolat jen hlasově : Hlasový hovor zahájíte tak, že druhému uživateli zavoláte.

Jak vypnout zvuk na Zoom?

Otevřete Zoom a klikněte na „Připojit se“. Zadejte ID schůzky a své jméno. Povolte přepínač „Vypnout mé video“. Můžete také zaškrtnout „Nepřipojovat ke zvuku“ a zvuk deaktivovat. Když to vezmeme v úvahu, proč mi nejde zvuk na zoomu? Reset Zoom

Za předpokladu, že telefon přehrává zvuk bez problémů s jinými aplikacemi, může být problém se zoomem. Co tedy musíte udělat, je vymazat jeho mezipaměť a data, abyste vyloučili možnost, že problém je způsoben některým nastavením nebo poškozenou mezipamětí a datovými soubory.

Jak poslat pozvánku na Zoom meeting?

Abyste mohli na „přednášku“ pozvat studenty, musíte jim poslat pozvánku. To lze přes aplikaci v PC (například Thunderbird), přes Gmail nebo přes Yahoo. Nebo pomocí Copy Invitation lze zkopírovat pozvánku a pak ji poslat přes jiné rozhraní k e-mailu. Účastníkům přijde odkaz na meeting a heslo. Jak na videokonferenční hovory? 5 nejlepších nástrojů pro videokonference

  1. Skype. Skype je asi nejznámější aplikace pro video hovory.
  2. Zoom. Zoom je velmi oblíbený a kvalitní nástroj pro setkávání ve dvojicích i v týmu více lidí.
  3. Cisco Webex.
  4. Google Meet.
  5. Whereby.

A další otázka, jak se připojit k videokonferenci?

Připojení k videokonferenci pomocí kódu nebo přezdívky schůzky

  1. Spusťte aplikaci Meet a klepněte na Kód schůzky.
  2. Zadejte kód nebo přezdívku schůzky.
  3. Klepněte na Připojit se ke schůzce.
  4. (Volitelné) Vyberte jednu z možností podle toho, jestli se připojujete z jiné organizace, nebo jste přihlášeni k účtu Google Workspace:
Jak vytvořit videokonferenci v Teams? V aplikaci Teams nainstalované v počítači si v levém menu zvolte „Týmy“ a v přehledu týmů najděte tým s názvem předmětu, pro který chcete videokonferenci naplánovat (např. Chemický software“). Po otevření požadovaného týmu se nacházíte na hlavní stránce týmu v kategorii „Obecné“.

Jak nainstalovat Jitsi Meet?

Java. Jitsi meet je napsána v jazyku Java, proto musí být Java na serveru nainstalována. A opět poznámka – pokud na serveru Java prostředí nemáte nainstalováno, v rámci závislostí si vše nainstaluje Jitsi meet.

By Murrell

Jak přenést WhatsApp do iPhone? :: Co je aplikace Zoom?
Užitečné odkazy