Domovská stránka > J > Jak Se Zvětšuje Obrazovka?

Jak se zvětšuje obrazovka?

Aktuální webovou stránku můžete zvětšit nebo zmenšit a zároveň zachovat velikost ostatních prvků na obrazovce.

  1. Zvětšení stránky: Stiskněte Ctrl a +.
  2. Zmenšení stránky: Stiskněte Ctrl a -.
  3. Resetování velikosti zobrazení: Stiskněte Ctrl + o.

Přečtěte si více

Jak priblizit stranku na Macu?

V aplikaci Safari na Macu proveďte některou z následujících akcí: Zvětšení veškerého obsahu: Použijte příkaz Safari > Nastavení pro webová stránka a vyberte požadovanou volbu z místní nabídky Zvětšení stránek nebo použijte příkaz Zobrazení > Zvětšit. Také můžete rozevřít prsty na trackpadu, který podporuje gesta. Může se také zeptat, jak oddálit stránku mac? V případě, že si chcete na webové stránce něco přiblížit, popřípadě pokud naopak chcete webovou stránku oddálit, tak stačí podržet klávesu Command. Pro přiblížení poté společně s klávesou Command stiskněte +, pro oddálení webové stránky stiskněte s klávesou Command klávesu –.

Jak zvetsit pismo v Safari?

Na stránkách, které si prohlížíte v Safari v macOS Sierra, můžete zvětšit nebo zmenšit jenom velikost písma. Safari si vaše nastavení bude pamatovat, dokud nesmažete historii. Velikost písma zvětšíte stiskem kláves Option-Command-znaménko plus (+). Jak zvětšit obraz na celou obrazovku? Přepněte režim celé obrazovky pomocí klávesnice. Klávesová zkratka pro přepnutí z/do režimu celé obrazovky: F11. Poznámka: V počítačích s kompaktní klávesnicí (jako jsou netbooky a notebooky) stiskněte klávesy fn + F11.

Můžete se také zeptat, jak zvětšit obraz na tipsportu?

Stačí držet ctrl a točit kolečkem myši. Pokud jde o to, jak zmenšit stránku v prohlížeči mac? Klávesové zkratky: Zvětšit nebo zmenšit stránku také můžete pomocí klávesnice. Pro přiblížení webové stránky stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu +, pro oddálení stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu –, pro nastavení normální velikosti stránky stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu 0.

Jak nastavit velikost pisma na Macu?

Zvětšení ikon a textu na ploše: Podržte Ctrl a klikněte na plochu, vyberte Volby zobrazení a potom posuňte jezdce „Velikost ikon“ doprava. Klikněte na místní nabídku „Velikost textu“ a poté vyberte velikost textu. Lidé se také ptají, jak zmenšit velikost písma? Postup zvětšení nebo zmenšení písma:

  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Přístupnost. Text a zobrazení.
  3. Klepněte na Velikost písma.
  4. Pomocí posuvníku nastavte velikost písma.

Jak Zvětšit písmo na iphone?

Jak zvětšit velikost textu ve Zprávách na iPhonu, iPadu a Macu

  1. Otevřete aplikaci Nastavení a klepněte na Obecné.
  2. Vyberte Zpřístupnění.
  3. Klepněte na Displej a velikost textu.
  4. Povolte posuvník pro Větší velikosti zpřístupnění.
  5. Přesuňte jezdec dole na požadovanou velikost textu.

By Hyps

Jak Zvětšit Messenger? :: Jak restartovat MacBook pomocí klavesnice?
Užitečné odkazy