Domovská stránka > J > Jak Se Fotí Obrazovka Na Notebooku?

Jak se fotí obrazovka na notebooku?

Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr.

Přečtěte si více

Jak udělat snímek obrazovky na Macu?

Stiskněte Shift-Cmd-3. Stiskněte kombinaci kláves Shift-Cmd-4 a pak posuňte ukazatel ve tvaru nitkového kříže na výchozí místo pro pořízení snímku obrazovky. Stiskněte tlačítko myši nebo trackpadu, přetáhněte přes oblast, kterou chcete zachytit a potom tlačítko myši nebo trackapadu uvolněte. Jak udělat screenshot na notebooku HP? Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn.

Jak udělat snímek obrazovky na Xiaomi?

Nejjednodušším způsobem je kombinace tlačítek na bočním panelu:

  1. Otevřete aplikaci, web nebo nabídku, kterou chcete vyfotit.
  2. Poté současně stiskněte a krátce přidržte tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu (obě najdete hezky pod sebou na pravém bočním panelu).
Lidé se také ptají, jak udělat snímek obrazovky na iphone? Jak pořídit snímek obrazovky na modelech iPhonu s Touch ID a horním tlačítkem
  1. Stiskněte současně horní tlačítko a tlačítko plochy.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura.

Jak udělat Print Screen na Lenovu?

K dispozici jsou dvě možnosti:

  1. Přímo stiskněte klávesu PrtSc a poté otevřete Malování > Vložit .
  2. Stisknutím kombinace kláves Fn + PrtSc povolíte nástroj pro vystřihování.
Kde je na Macu alt?
Termín pro WindowsTermín pro Mac
Klávesa AltKlávesa Alt
Klávesa AltCtrl-F2
Alt-TabCmd‑Tab
Alt-TabExposé

Jak udělat screenshot na notebooku bez Print Screen?

Otevřete si tedy Start (vlevo dole) a začněte psát "malování"; Otevřete nabídnutý program a použijte klávesovou zkratku CTRL+V (vložit). Do malování se vloží screenshot, který už můžete uložit do souboru. Zvolte tedy Soubor > Uložit a uložte si obrázek někam na disk, kde ho budete moci nalézt (dokumenty, plocha). Jak udělat snímek části obrazovky? Zachycení výstřižku nabídky

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Kam se ukládají fotky z Print Screen?

Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).

By Lutero Mirsch

Jak převést Excel do CSV? :: Jak v iOS otocit video?
Užitečné odkazy