Domovská stránka > K > Kolik Dat Se Vejde Do Emailu?

Kolik dat se vejde do emailu?

Poštovní servery (váš i příjemce zprávy) obvykle stanovují limit pro velikost přílohy. Tento limit se liší server od serveru; například server Seznam.cz jej má přibližně 9 MB, server Centrum.cz zhruba 10 MB, zatímco server Gmail až zhruba 17 MB.

Přečtěte si více

Tak jak poslat email jako prilohu?

Přeposlání e-mailu v příloze

  1. Na počítači přejděte do Gmailu.
  2. Vyberte požadované e-maily.
  3. Klikněte na ikonu možností Přeposlat jako přílohu.
  4. Do pole Komu zadejte příjemce. Příjemce můžete zadat také do polí Kopie a Skrytá kopie.
  5. Přidejte předmět.
  6. Napište text zprávy.
  7. Dole klikněte na Odeslat.
Jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dat? Služby pro posílání velkých souborů

První možností je využití služeb, nabízejících jednorázové odesílání velkých souborů. Ty obvykle fungují na víceméně stejném principu: zadáte e-mailovou adresu příjemce a nahrajete soubor. Příjemci pak přijde zpráva s kódem nebo odkazem k vyzvednutí „zásilky“.

Jak velký soubor lze poslat přes WhatsApp?

Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty. Lidé se také ptají, jak poslat velke fotky? Využít můžete i libovolný cloud, já používám Dropbox Plus o velikosti 2TB. Skvělá věc i pro všeobecné zálohování dat. Jednoduše zde vytvoříte novou složku, nahrajete fotky, vygenerujete si kód pro přístup do této složky, nebo ke konkrétní fotce a tento kód komukoliv pošlete.

Jak sdílet větší soubory?

Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet. Jak poslat velký balík? Pokud vás zajímá cena přepravy za balík jiných rozměrů, můžete si ji propočíst přímo na webu agregátoru – stačí kliknout na název služby.

  1. Zaslat.cz: GLS 119 Kč; DPD 124 Kč, TopTrans 179,08 Kč
  2. Chytrý balík.cz: InTime 109 Kč
  3. Můj Balíkonoš.cz: 126 Kč
  4. Balikservis.cz: 99 Kč

Jak poslat nekomu data?

ta je na 161 MB max. Firefox send nebo jak se to jmenuje. Google disk, ale 50 GB je moc. Jak udělat ze souborů RAR? Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:

  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive…“.

Jak poslat soubor v ZIP?

Na soubor klepněte pravým tlačítkem myši a z místní nabídky zvolte možnost Odeslat, Komprimovaná složka (metoda ZIP). TIP: Soubor je ze serveru automaticky odstraněn po jeho stáhnutí příjemcem.

By Hiroshi Patrich

Jak otevírat soubory RAR? :: Jak poslat velký soubor přes Gmail?
Užitečné odkazy