Domovská stránka > J > Jak Zjistím Kolik Jsem Vyčerpal Dat?

Jak zjistím kolik jsem vyčerpal dat?

Přihlaste se do portálu Moje O2. Klikněte na „Internet Optimal Air“, u kterého chcete zjistit stav čerpání dat. V sekci „Volné jednotky“ uvidíte na ukazateli, kolik procent (GB) vám zbývá vyčerpat do konce zúčtovacího období.

Přečtěte si více

Jak zjistit kolik mi zbývá dat Vodafone?

Jak sledovat čerpání objemu dat?

  1. průběžně vás informujeme pomocí SMS.
  2. aktuální přehled vidíte na muj.vodafone.cz či v aplikaci aplikaci Můj Vodafone.
  3. nebo můžete zdarma poslat SMS ve tvaru KOLIK DAT na 7700, obratem vám pošleme informaci o čerpání dat.
Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit stažená data? Pokud chcete vědět jaký objem dat protekl přes vaše WiFi připojení za posledních 30 dní tak to můžete ve Windows 10 udělat snadno. Win+I -> Network & Internet/Síť a Internet. V starších verzích Windows 10 bylo ještě nutné pokračovat do -> Data Usage/Využití dat -> View Usage Details/Zobrazit podrobnosti o využití.

Jak zjistit spotrebu dat Android?

V nastavení, klikněte na Síť a internet. En Síť a internet, klikněte na Mobilní síť a později při použití dat aplikace. Níže je uveden graf s vývojem dat, která jsme spotřebovali, a dole je zobrazen spotřeba každé aplikace samostatně. Jak zjistit spotřebu dat? Operační systém Android umí (nutno uznat, že poměrně přesně) měřit objem přenesených dat. Tuto statistiku najdete v systémovém nastavení v sekci Využití dat. Pod položkou Používání mobilních dat je k dispozici také graf a podrobný výpis aplikaci, seřazený podle toho, kolik dat přenesly.

Jak zjistím kdy se mi obnovi data?

Kontrola stavu čerpání datového limitu

  1. Přihlaste se do portálu Moje O2.
  2. V sekci „Moje služby“ klikněte na dlaždici mobilního internetu „O2 DATA“, u kterého chcete zjistit stav čerpání dat.
  3. V sekci „Volné jednotky“ uvidíte na ukazateli, kolik procent (GB) vám zbývá vyčerpat do konce zúčtovacího období.
Jak zjistit kolik jsem provolal Vodafone? V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní obrazovce aplikace vidíte informaci o čerpání svého datového balíčku. Když na dlaždici kliknete na Zjistit více, dostanete se k podrobnostem pro svá telefonní čísla. Pokud máte více čísel, jednoduše kliknete na to, které vás zajímá, a uvidíte čerpání všech svých volných jednotek.

Jak zjistit provolané minuty?

Jak zjistím, kolik mám provolaných minut, SMS nebo prosurfovaných dat? Všechno najdete v naší samoobsluze Můj T-Mobile nebo na stránce tmo.cz/dl ve svém prohlížeči. Jak zjistit výpis hovorů u Vodafone? V aplikaci Můj Vodafone. Přes operátora Linky péče o zákazníky na *77 (při volání ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 při volání z jiné sítě. V prodejně Vodafonu.

Jak zjistit zbyvajici data Iphone?

Obrazovku Nastavení > Mobilní data najdete na iPhonu i na iPadu.

  1. Sjeďte dolů a podívejte se, které aplikace využívají mobilní data.
  2. Jestli se chcete podívat, kolik mobilních dat spotřebují jednotlivé systémové služby, přejděte do Nastavení > Mobilní data nebo Nastavení > Mobilní data.

By Upali Fassler

Co nejvice zere data? :: Jak zjistit jestli mám data?
Užitečné odkazy