Domovská stránka > J > Jak Se Používá Dropbox?

Jak se používá Dropbox?

Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Dropbox do svého počítače a přihlaste se ke svému učtu. V nastavení programu (sekce Advanced settings) si vyberte složku (Dropbox location) pro ukládání dat, která se bude automaticky synchronizovat s vaším diskem na serveru.

Přečtěte si více

Jak stáhnout data z Dropboxu?

Jak stáhnout fotografie?

  1. Po kliknutí na odkaz s fotografiemi budete přesměrováni na virtuální složku služby Dropbox.
  2. Po zrušení nabídkového okna se dostanete přímo do Vaší složky.
  3. Po kliknutí na modré tlačítko Download se rozbalí nabídkové menu, ve kterém vyberete možnost Download as .
Jak sdílet soubory na Dropboxu? Chcete-li soubor nebo složku sdílet s ostatními uživateli Dropboxu nebo e-mailem, vyberte Share. V zobrazeném okně zadejte e-mailovou adresu nebo jméno uživatelů Dropboxu (nebo skupiny uživatelů) do Na: pole a poté vyberte modrou Share ikona, až budete hotovi.

Co je aplikace Dropbox?

Dropbox – www.dropbox.com – je internetová služba pro ukládání, sdílení a synchronizaci souborů. Vznikla v roce 2007 a patřila k prvním, které běžným uživatelům umožnily pracovat s daty v cloudu. Aplikace na osobním počítači sleduje všechny změny v zadané složce a hned je přenáší na vzdálený server. Jak sdílet soubory? Sdílení jednoho souboru

  1. Na počítači otevřete Disk Google, Dokumenty, Tabulky nebo Prezentace.
  2. Klikněte na soubor, který chcete sdílet.
  3. Klikněte na Sdílet nebo na ikonu pro sdílení .

Jak sdílet soubory přes síť?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo ho stiskněte, vyberte Udělit přístup pro > Konkrétní lidé. Vyberte soubor, vyberte kartu Sdílení v horní části Průzkumníka souborů a pak v části Sdílet s vyberte Konkrétní lidé. Může se také zeptat, jak poslat data? Asi nejznámější českou službou, před kterou putují denně stovky GB, je Uschovna.cz. Provozovatelé postupně navyšují velikost balíku, který přes úschovnu můžete poslat. Nyní je to v bezplatné verzi až 30 GB. Data zůstanou na službě uložena 14 dní a stáhnout si je můžete až 30 krát.

Pokud jde o to, jak odeslat složku souborů?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Jak nastavit sdílenou složku pro Síť? Vytvořte složku, jako byste vytvářeli normální složku, na libovolném místě v počítači. Klepněte pravým tlačítkem myši na složku a klepněte na [Sdílení a zabezpečení]. Na kartě [Sdílení] zvolte [Sdílet tuto složku]. Klepněte na položku [Povolení].

Může se také zeptat, jak pridat pc do sítě?

V systému Windows klikněte na ikonu Síťová připojení v oznamovací oblasti systému. V seznamu sítí vyberte bezdrátovou síť, ke které se chcete připojit a klikněte na tlačítko Připojit. Zadejte síťové heslo (nebo klíč zabezpečení) vybrané bezdrátové sítě a pak klikněte na tlačítko Další. Počítač se připojí k síti.

By Balf

Jak funguje satelitní navigace? :: Jak si nastavit svuj Discord server?
Užitečné odkazy