Domovská stránka > J > Jak Funguje Premium Spotify?

Jak funguje Premium Spotify?

Pokud po skončení zkušební doby budete chtít přejít na placené předplatné, není potřeba se o nic starat. Po jednom měsíci si Spotify automaticky strhne 5,99 euro (u varianty Individual) a pak si bude peníze strhávat každý měsíc. Předplatné je pak možné kdykoli zrušit v nastavení.

Přečtěte si více

A další otázka, jak se platí spotify?

Spotify se platí z vaší propojené platební karty, a to automaticky každý měsíc. Poprvé vám stačí kartu s aplikací propojit a máte vystaráno. Každý měsíc se vám z karty strhne určitá částka. Pokud však již nechcete služby Spotify využívat, nezapomeňte aplikaci odinstalovat. Jak na Spotify zdarma? Klikněte na Boolean a v rámci nového řetězce zadejte název „general. useragent. override“ a vložte následující: Mozilla / 5.0 (Linux; Android 7.0; SM-G892A Build / NRD90M; wv) AppleWebKit / 537,36 (KHTML , jako Gecko) Verze / 4.0 Chrome / 60.0.3112.107 Mobile Safari / 537.36. Nakonec potvrďte pomocí “Vytvořit”.

Když to vezmeme v úvahu, jak přehrávat spotify offline?

Na kartě Vaše knihovna klepněte na ikonu Nastavení vpravo nahoře a vyberte Přehrávání. Klepnutím na přepínač Offline přepnete Spotify do režimu offline. Když nyní používáte Spotify, budete moci přehrávat pouze stažené skladby. Jak funguje Spotify offline? Ve Spotify si v době, kdy jste online, najdete požadovanou hudbu, uložíte si ji, automaticky se vytvoří offline playlist. A pak si hudbu kdykoliv offline přehrajete. Až se vám uložená alba omrzí, můžete je s čistým svědomím smazat. Budou totiž zase kdykoliv ke stažení nebo alespoň k poslechu online.

Jak funguje rodinne Spotify?

Novou cenu začne Spotify předplatitelům účtovat od března. Balíček Family umožňuje uživatelům využívat až šest účtů v rámci jedné domácnosti. Podle dostupných informací se cena zvyšovala kromě Česka i na některých dalších trzích – například na Slovensku podle serveru Živé. sk stoupla z 8,99 eur na 10,99 eur. Také, jak zrusit frontu na spotify? Chcete -li to provést, klikněte na tlačítko „Vymazat“ (u desktopového klienta) nebo na tlačítko „Vymazat frontu“ (u webového přehrávače) v horní části seznamu „Další ve frontě“.. Pokud používáte webový přehrávač, Spotify vás požádá o potvrzení, že chcete vymazat frontu. Potvrďte výběrem „Ano“.

Tak jak stahovat že spotify premium?

Stahování zvukového obsahu ze služby Spotify

  1. Přidržením tlačítka DOWN na jakékoli obrazovce otevřete ovládání hudby.
  2. Vyberte možnost MENU.
  3. Vyberte možnost Poskytovatelé hudby > Spotify.
  4. Vyberte možnost Přidat hudbu a podcasty.
  5. Zvolte seznam skladeb nebo jinou položku ke stažení do zařízení.
Jak se prihlasit na Spotify? Pokud si nemůžeš vzpomenout na heslo, obnov si ho. Pokud si nepamatuješ svůj e-mail nebo uživatelské jméno, přejdi na možnost obnovit heslo a zadej svoje možné e-mailové adresy. Když zadáš e-mail, který už je zaregistrovaný u Spotify, dostaneš zprávu, že ti byl odeslán e-mail s informacemi k obnovení hesla.

Kolik stojí rodinny Spotify?

Členové rodiny, kteří bydlí pod jednou střechou, můžou využívat až 6 účtů Premium. Vyzkoušej 1 měsíc zdarma, potom jen 9,99 EUR/měsíc. Platí podmínky služby. Na měsíční předplatné zdarma nemají nárok uživatelé, kteří už Premium vyzkoušeli.

By Novikoff Dilley

Co je to Spotify? :: Jak podporovat Flash Player?
Užitečné odkazy