Domovská stránka > J > Jak Zrusit Odesilani Zprávy Na Instagramu?

Jak zrusit Odesilani zprávy na Instagramu?

Vyberte příslušnou konverzaci a přejděte na zprávu, jejíž odeslání chcete zrušit. Na zprávu klepněte a přidržte. Klepněte na Zrušit odeslání a volbu potvrďte klepnutím na Zrušit odeslání (iPhone) nebo klepněte na Zrušit odeslání zprávy a volbu potvrďte klepnutím na Zrušit odeslání (Android).

Přečtěte si více

Jak precist zprávu bez zobrazeno?

Pokud nechcete do prohlížače nic instalovat, je ještě jedna možnost. Neklikat do textového pole v konverzaci. Pokud máte chat otevřený, ale nemáte v něm kurzor, přijatá zpráva se vám sice zobrazí, ale dokud do chatu nekliknete, Facebook odesílateli stav „Zobrazeno“ neukáže. I takto můžete nenápadně číst přijaté zprávy. Také, jak skryt zprávy na ig? V případě, že si přejete skrýt poslední aktivitu ve zpravách na Instagramu, stačí tuto funkci vypnout v nastavení Instagramu. V nastavení tuto možnost naleznete v kategorii Soukromí a zabezpečení pod záložkou Stav aktivity (Activity Status).

Jak si tajně psát?

Na kartě klepněte na . Vpravo nahoře klepněte na Tajná. Vyberte, komu chcete zprávu poslat. Pokud chcete, klepněte v textovém poli na a nastavte si časovač, aby vaše zprávy po určité době zmizely. Jak najít skrytou konverzaci? Tady je postup:

  1. V Messenger aplikaci jděte do NASTAVENÍ (v náhledu zpráv ikonka s panáčkem)
  2. Ťukněte na LIDÉ
  3. Jděte do ŽÁDOSTI ZPRÁV.
  4. Dole klepněte na ZOBRAZIT FILTROVANÉ ŽÁDOSTI.
  5. Tradááá! Jste u cíle!

Jak zjistit Ignor na Messengeru?

Pokud se objeví miniatura fotografie osoby, to znamená, že zpráva byla přečtena zprávu (a proto byla ignorována). Pokud se objeví opak symbol (✓), to bude znamenat, že zpráva byla doručena, ale příjemce ji ještě neotevřel. Podle toho, kde najdu na messengeru zadosti o zprávy? Otevřete Messenger a v levém horním rohu klepněte na svou profilovou fotku. Klepněte na Žádosti o zprávy. V oddílu Žádosti o zprávy můžete: Odpovědět a otevřít konverzaci a spojit se tak s daným člověkem.

Také, jak obnovit smazané chaty na instagramu?

Jak obnovit smazané zprávy z Instagramu

  1. Přejděte do svého profilu Instagram a na pravé straně klikněte na tři vodorovné čáry.
  2. Jakmile jste uvnitř, klikněte na «Nastavení»
  3. Nyní přejděte na «Zabezpečení» a vyhledejte «Data a historie», Klikněte na to.
  4. Nakonec stiskněte «Stáhnout data» požádat o Zálohu.
Podle toho, jak vratit odstraneny chat? První využití pro upozorňující e-maily od Facebooku

Dalším možným řešením problému, jak obnovit zprávy na Facebooku, je podívat se do e-mailu, který máte připojený k vašemu facebookovému účtu. Pokud máte zapnuté zasílání všech upozornění, v e-mailové schránce můžete najít kopie smazaných zpráv.

Jak vyhledat v konverzaci na Instagramu?

Pomocí vyhledávacího pole nahoře můžete vyhledat zprávu od určitého uživatele nebo vyhledat klíčové slovo nebo sousloví. Klepnutím na libovolnou zprávu otevřete vlákno konverzace, poté pomocí tlačítek textového pole a médií ve spodní části odešlete odpověď.

By Geaghan Devillere

Jak podporovat Flash Player? :: Kde jsou na Instagramu zadosti o zprávy?
Užitečné odkazy