Domovská stránka > C > Co To Znamená Slovo?

Co to znamená slovo?

Slovo je skupina hlásek tvořící ustálený celek a mající určitý ustálený význam, je označované za jednotku slovní zásoby.

Přečtěte si více

Co je eventuálně?

Tento poměrně hojně využívaný výraz je možné nahradit následujícími synonymy: případně, popřípadě apod. Jedná se o označení skutečnosti, která je nejistá, ale je případně možná. Výchozím slovním druhem je v tomto případě přídavné jméno eventuální, jež pochází z latiny. Co to je subtilní? slovo subtilní je možné do hovorové češtiny přeložit jako „mající slabou, křehkou či drobnou konstrukci. “ Může se přitom jednat v případě člověka o tělesnou konstrukci (tělesnou stavbu, tj. subtilním se rozumí člověk zpravidla menšího vzrůstu a hubené postavy), ale též o konstrukci nějaké věci (např.

Co znamená Sheesh?

Božínku. Sheesh! Please I'm counting on you! Prosím počítám s tebou. Co je Trudy? Naproti tomu české slovo „trud“ značí vedle namáhavé, lopotné práce především starosti, trápení, zármutek; „trudit (se)“ znamená rmoutit (se), trápit (se), býti smutný, jak to vidíme na př.

Můžete se také zeptat, co je substituce?

Substituce je nahrazení složitějších výrazů jednoduššími výrazy. Používá se u složitých výrazů a výpočet je pak jednodušší (snadnější). Co je to sofistikovaný? z českých jazykových slovníků slovo "sofistikovaný" uvádí pouze Slovník cizích slov, Praha 1998, vyd. Encyklopedický dům. Slovo má podle tohoto slovníku význam: promyšlený, formálně propracovaný, využívající složitých metod.

Kdy se používá Sheesh?

AnglickyAlternativyVýznam a použití
jeezsheeshotrávení, překvapení
huhehneporozumění
huhehve smyslu "je to tak?", na konci věty
sshhush, shushutištění
A další otázka, co je to lmao? LMAO/LMFAO

Laughing My Ass Off/Laughing My Fucking Ass Off. Oboje v překladu znamená "podělám se smíchy".

Pokud jde o to, co je to bruh?

Bro (bruh) – slangové označení pro bratra (brášku), které se používá ve významu „kámo“ nebo „kamaráde“.

By Jacobo Guitreau

Jakou události začíná Kosmova kronika? :: Jak se píše potmě?
Užitečné odkazy