Domovská stránka > C > Co Znamená Slovo Matice?

Co znamená slovo matice?

Matice je v matematice obdélníkové či čtvercové schéma čísel nebo nějakých matematických objektů – prvků matice (též elementů matice). Obsahuje obecně m řádků a n sloupců.

Přečtěte si více

Kolik je Matrixu?

Na internetových stránkách se o tom stále vedou debaty. Po osmnácti letech od základní trilogie byl natočen čtvrtý díl s titulem Matrix Resurrections, jehož premiéra je plánována na prosinec 2021. Pokud jde o to, kdo natočil matrix? Matrix/Režisérky

Jak jdou po sobě díly Matrixu?

Matrix TRILOGIE (3DVD) KOLEKCE obsahuje Matrix, Matrix Reloaded a Matrix Revolutions. Jak koukat na Matrix? Matrix se probudil: V jakém pořadí sledovat filmy?

  1. Matrix se probouzí Než opravdu začneme, musíme skočit (skoro) až na konec.
  2. V jakém pořadí sledovat filmy Matrix?
  3. Animatrix: Druhá renesance 1.
  4. Animatrix: Detektivní příběh.
  5. Matrix.
  6. Animatrix: Dětský příběh.
  7. Animatrix: Poslední let Osirise.
  8. Matrix Reloaded.

Kdo byl neo?

Neo je obyčejný počítačový hacker, tedy je hodně dobrý hacker. V normálním životě se jmenuje Thomas A. Anderson, má práci v softwarové firmě a vynáší smetí své domovnice. Nicméně něco mu na celém jeho životě příjde zvláštní, jako by nebyl opravdový. Kde se natacel Matrix 4? Oním zmíněným filmem je obnovené čtvrté pokračování Matrix Resurrections, který dorazí letos před Vánocemi. Důvodem je fakt, že oba filmy byly natáčeny ve stejnou dobu a na téměř stejném místě - tedy během února 2020 v centru San Franciska.

Jak se jmenuje 2 díl Matrixu?

Matrix Reloaded je druhý díl ze série Matrix, sepsané a zrežírované sourozenci Wachowskými. Premiéru měl 15. Který herec si musel vybrat mezi modrou a červenou pilulkou? Barvy nesou v Matrixu důležitou roli

A to nemáme na mysli jen slavnou scénu, v níž si Neo vybírá mezi modrou a červenou pilulkou. Při volbě červené barvy se podívá za oponu a odhalí, co je Matrix a při volbě modré se probudí ve svém bytě a na vše zapomene.

Jak skoncil Matrix 3?

Stroje ustupují ze Siónu, kde se konečně oslavuje konec války se stroji, Morpheus se radostí objímá s Niobe a Neovo tělo je kamsi odvezeno stroji. Celý Matrix se restartuje a Architekt se setkává s Vědmou v parku.

By Ollie

Jak se jmenoval první PC? :: Jak stáhnout hudbu do MP3 přehrávače?
Užitečné odkazy