Domovská stránka > C > Co Znamená Flexit?

Co znamená flexit?

Flexit pravděpodobně pochází z amerického slangového výrazu to flex s významem okázalé předvádění, my starší bychom asi řekli machrování nebo frajeřina. V češtině zatím žije především na sociálních sítích nebo ve slovnících mluvy mládeže na internetu.

Přečtěte si více

Co znamená Lowkey?

low-key adj. tlumený příd. vysoká dívka, velký dům. jemný příd. Kolik m2 má byt 3 1? 16 m2 u bytů 1+1 a 2+1. 20 m2 u bytů 3+1.

Co znamená 1 1 byt?

Obytná místnost musí být ze zákona nejméně 8m² veliká a splňovat předepsané podmínky k bydlení. Jedná se nejčastěji o obývák, pracovnu, ložnici, dětský pokoj nebo jídelnu. Druhé číslo u dispozice odkazuje na samostatnou kuchyň (+ 1), případně kuchyňský kout (+ kk). Kolik m2 má byt 2 1? V uplynulém roce se nejčastěji stavěly domy o velikosti 4 + 1, byty pak o velikosti 2 + 1. Obytná plocha domů byla v průměru 93 metrů čtverečních, u bytů pak téměř poloviční. Obytná plocha bytů v Jihomoravském kraji byla v průměru 72 m2.

Kdo zemřel v BTS?

Trpěl depresemi... K-popová skupina SHINee přišla o jednoho ze svých členů. Sedmadvacetiletý zpěvák Kim Jong-hyun, také známý jako Jonhyun, spáchal sebevraždu. Co je to Swagger? Swagger je soubor pravidel (jinými slovy specifikace) definující způsob, jak popisovat a dokumentovat REST API. Swagger se stal základem pro uznávaný standard, jak dokumentovat API - OpenAPI Specification. API dokumentace je jednou z velmi důležitých součástí při vývoji aplikací.

A další otázka, co to je moře?

Slovo MORE, podle Romsko-českého slovníku znamená člověče! (případně fam. označení vrstevníka nebo mladšího muže). Jak poznám že mám na někoho Crush? Jak poznáte, že jste fakt zamilovaná?

  1. Nemůžete na něj přestat zírat.
  2. Máte pocit, že poletujete.
  3. Stále o něm přemýšlíte.
  4. Chcete, aby byl šťastný
  5. V poslední době jste více nervózní
  6. Necítíte bolest tak silně
  7. Zkoušíte nové věci.
  8. Jste jako nemocná

Co znamená Zprofanovat?

Zprofanovaný v dnešní češtině znamená to, že něco častým používáním ztratilo původní hodnotu, význam. Nejčastěji se používá ve spojení s nějakým abstraktním jménem. Můžeme říci třeba zprofanované dílo filozofa, zprofanovaná myšlenka, zprofanovaný přístup k nějakému problému.

By Scott Huseth

Co je to MMS? :: Co je to PNG?
Užitečné odkazy