Domovská stránka > C > Co Je To Mms?

Co je to MMS?

MMS jsou multimediální zprávy, které mohou obsahovat fotografie, obrázky, zvukové záznamy i texty dlouhé až 1 000 znaků.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, co to znamená sms?

Služba krátkých textových zpráv (zkratka SMS z anglického Short message service) je název pro službu dostupnou na většině digitálních mobilních telefonů. Zprávu lze posílat mezi mobilními telefony, jinými zařízeními, na pevné telefony nebo přes internet. Délka zprávy je omezena na 160 znaků. Kolik stojí MMS vodafon? MMS zpráva stojí 4,54 Kč do jakékoli sítě v ČR. Volání na zvláštní služby mohou být účtována, detaily najdete v Centru péče.

Podle toho, jak nastavit mms v mobilu?

U telefonů bez operačního systému je nejsnazší odeslat bezplatnou SMS zprávu ve tvaru MMS na číslo 999 555. Obratem obdržíte zprávu, která sama nastaví profil vašeho telefonu. Také, kolik stojí jedna mms? MMS

kolikMMS

Kolik zaplatíme za MMS?
OperátorPoplatek za odeslání MMS
Eurotel9.50 Kč
Oskar11.59 Kč
T-Mobile10 Kč

Jak otevřít MMS zprávu?

Pokud Vám přišla MMS zpráva a vy nemáte aktivní MMS nebo Váš mobilní telefon nepodporuje MMS zprávy umožňují operátoři vyzvednout si MMS přes internet. Pro vyzvednutí MMS je třeba vědět jakého máte operátora. Obvykle Vám operátor zašle SMS s oznámením, že si můžete MMS zprávu vyzvednout, kde je i návod jak postupovat. Co znamenají * * * * V SMS? Význam: SMS = zkratka z anglického "Short Message Service" neboli služba krátkých textových zpráv. Jedná se o komunikační protokol, který umožňuje výměnu krátkých textových zpráv mezi mobilními telefony.

Co znamená zkratka po?

Popis: Výkaz zisku a ztráty je jednou z hlavních finančních výkazů společnosti, které vykazují zisk a ztrátu. Může se také zeptat, co znamená v sms jj? Význam: JJ = zkratka pro "jo jo" - vyjadřující souhlas. V podstatě je to synonymum pro "ano". Při anglicky psaném chatu může označovat "just joking" - volně přeložitelné jako "dělám si srandu" - způsob jak dát adresátovi vědět, že to, co jsem napsal není myšleno úplně vážně.

Může se také zeptat, jak aktivovat mms u vodafone?

Jak nastavit MMS

  1. V menu najděte „Datový účet“: Stiskněte tlačítko Navigace.
  2. Vytvořte nový přístupový bod: Stiskněte Možnosti.
  3. Zadejte název přístupového bodu: Označte pole pod Název účtu a zadejte Vodafone MMS.
  4. Zadejte název APN:
  5. Zadejte uživatelské jméno:
  6. Zadejte heslo:
  7. Zvolte způsob ověření:
  8. Zadejte server MMS:

By Neil Swider

Jak vyzvednout MMS u Vodafone? :: Co znamená flexit?
Užitečné odkazy