Domovská stránka > C > Co Je To Png?

Co je to PNG?

PNG (oficiální výslovnost „ping“, Portable Network Graphics, česky přenosná síťová grafika) je grafický formát určený pro bezeztrátovou kompresi rastrové grafiky. Byl vyvinut jako zdokonalení a náhrada formátu GIF.

Přečtěte si více

Co je to KK?

Také jsem jednou dostal zprávu, ve které mi někdo napsal kk a já nevěděl, co to znamená, ale z kontextu jsem usoudil, že je to "Ok / v pořádku / v pořádku". Co to je zkratka btw? BTW – By the way

Tedy mimochodem.

Co znamená zkratka Swag?

Slangový výraz SWAG nemá jednoznačný význam, ten se mění v čase stejně pružně jako názory jeho uživatelů. Snad ale pro tuto chvíli můžeme říct, že SWAG znamená osobitý životní styl, charakteristický a jedinečný způsob oblékání, celkové vizáže nebo chůze. Co je to BRUH? Bro (bruh) – slangové označení pro bratra (brášku), které se používá ve významu „kámo“ nebo „kamaráde“.

Co znamená byt 3 kk?

Dispozice bytu

První číslo odpovídá počtu obytných místností, druhé označuje samostatnou kuchyň. Zkratkou kk označujeme kuchyňský kout. 3+1, 4+kk atd. je původní označení pro byt o jedné místnosti, ve které se spalo, odpočívalo, pracovalo, stolovalo, vařilo i vykonávala osobní hygiena.
Co je to BTS? Název skupiny BTS je zkratka pro korejský výraz Bangtan Sonyeondan (Hangul: 방탄소년단; Hanča: 防彈少年團), který doslova znamená „Neprůstřelní Skauti“ (Bulletproof Boy Scouts), volně přeloženo jako „Neprůstřelní hoši“.

Co to znamená SVEK?

SWAG v dnešní terminologii označuje něčí styl, zejména pak styl oblékání a celkové vizáže. Toto slovo a jeho tvary (swagger, swaggy, atd.) se objevovalo v rapových a reggae textech již od počátku 90tých let minulého století a vždy mělo podobný význam. Co je to mít Crush? „Mít na někoho crush“ znamená mít na někoho zálusk, protože se vám líbí. Toto slovní spojení je v podstatě překladem anglického „to have a crush on somebody“, které má totožný význam. Významově tak lze označit jak pocit zamilovanosti, tak objekt, ke kterému se tyto pocity vážou (pak říkáme, že někdo je něčí crush).

Co je to je?

Definice (z latinského de = od, pryč a finis = hranice, tedy definitio = ohraničení, vymezení) je pokud možno jednoznačné určení významu nějakého pojmu.

By Cello

Co znamená flexit? :: Co je lepší LTE nebo 3G?
Užitečné odkazy