Domovská stránka > J > Jak Funguje Bonding?

Jak funguje Bonding?

Od roku 2020 je novou možností nejrychlejšího VDSL internetu VDSL bonding. To v praxi znamená vedení internetu místo po jednom páru po párech dvou, tedy celkem 4 drátech. U koncového klienta pak dochází ke spojení těchto dvou linek do jedné formou zapojení speciálního modemu, takzvaného Terminátoru.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jaké zařízení je nutné pro připojení k internetu po telefonní lince?

Zkratka DSL odkazuje na Digital Subscriber Line, což je v překladu digitální uživatelská linka. Pro příjem ADSL a VDSL signálu je nezbytný modem, který zpracovává signály mezi počítačem a telefonní přípojkou. Modemy koncovým zákazníkům většinou pronajímají či rovnou prodávají poskytovatelé internetového připojení. Můžete se také zeptat, jaký modem pro o2 internet? Velmi výkonný nový ADSL/VDSL2 modem podporující linky od O2, T-Mobile i Vodafone s podporou VDSL2 až 100Mbit/s (VDSL2 17a). Obsahuje 4x LAN, 1x WAN, 1xDSL, Wi-Fi ve verzích 802.11a/b/g/n/ac pro frekvence 2,4 a 5 GHz s rychlostí až 1300 Mbit/s.

Jak funguje DSL?

Princip fungování DSL spočívá ve využití volného frekvenčního pásma telefonních přípojek. Pro hlasové služby se používají frekvence do 3400 Hz, které běžnému hlasovému provozu plně postačují. Vyšší frekvence jsou volné pro vysokorychlostní přenos dat. Jak dlouho trvá zavedení internetu? Obvykle trvá zhruba 90 minut. Před začátkem instalace se s technikem domluvíte na umístění venkovní antény, modemu a technik zkontroluje, zda je u vás dostatečný signál pro používání služby Pevný internet. Vše potřebné si technik přiveze s sebou.

Můžete se také zeptat, co je o2 smart box?

1O2 Smart Box

Elegantní O2 Smart Box spojuje nejvýkonnější modem na trhu a Wi-Fi router. Zároveň je to srdce chytré domácnosti. Záleží jen na vás, jestli budete O2 Smart Box využívat jako supervýkonný modem nebo k němu připojíte zabezpečení domácnosti, požární hlásiče a chytré zásuvky.
Lidé se také ptají, jak vybrat dsl modem? Vždy platí, že vybírat byste měli s ohledem na smlouvu s poskytovatelem internetu. Jestliže jste se rozhodli pro rychlost 25 Mbit, je naprosto zbytečné kupovat modem podporující 600 Mbit. Vždycky totiž dostanete pouze tolik, kolik si zaplatíte bez ohledu na maximální výkonnost zařízení.

Jaký VDSL modemy pro O2?

Prémiový výkonný VDSL modem ZyXEL VMG8924-B30A pro pevné linky od O2, T-Mobile i Vodafone (všechny mají stejného poskytovatele CETIN) Podrobnější informace o modemu můžete získat i na stránkách O2: https://www.o2.cz/osobni/podpora/nastaveni-zyxel-vmg8924-b30a Modem není potřeba již nijak nastavovat. Co je to ARPANET? Advanced Research Projects Agency NETwork (ARPANET) byla počítačová síť spuštěná 29. října 1969, která byla zárodkem toho, co dnes chápeme jako Internet. Odpojena byla v roce 1990.

Jak funguje Wi-Fi a Internet?

Typická infrastrukturní bezdrátová síť obsahuje jeden nebo více přístupových bodů (AP – Access Point), které vysílají své SSID. Klient si podle názvů sítí vybere, ke které se připojí. Několik přístupových bodů může mít stejný SSID identifikátor a je plně záležitostí klienta, ke kterému se připojí.

By Froh Traeger

Co to je skryta kopie? :: Co je to ADSL internet?
Užitečné odkazy