Domovská stránka > J > Jak Zapojit Bonding?

Jak zapojit Bonding?

Bonding je založen na jednoduché myšlence. Do xDSL přípojky vám zavedeme místo jednoho páru drátů rovnou dva. Díky tomu se vaše rychlost internetu na doma až zdvojnásobí. Aby vše šlapalo, jak má, budete potřebovat zařízení terminátor, za které nic neplatíte.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jaký modem 35b?

TP-Link Archer VR2100

Archer VR2100 je vybaven technologií Super VDSL (profil VDSL2 35b), tedy nejnovější generaci technologie DSL.
Jak vybrat DSL modem? Vždy platí, že vybírat byste měli s ohledem na smlouvu s poskytovatelem internetu. Jestliže jste se rozhodli pro rychlost 25 Mbit, je naprosto zbytečné kupovat modem podporující 600 Mbit. Vždycky totiž dostanete pouze tolik, kolik si zaplatíte bez ohledu na maximální výkonnost zařízení.

Jak zapojit modem Zyxel vmg3312 t20a?

Pomocí ethernetového (síťového) kabelu propojte modem se svým počítačem. Jeden konec zapojte v modemu do výstupu „LAN1“, „LAN3“ nebo „LAN4“ a druhý konec do „LAN“ zdířky svého počítače. Do internetového prohlížeče zadejte adresu http://10.0.0.138/. Zobrazí se vám okno pro přihlášení do konfigurace modemu. Jak zjistit typ připojení? Někdy se dá leccos zjistit tímto:Win+R - cmd - Enter - tracert www.seznam.cz - Enter. Budou-li zařízení v cestě mít smyslupná jména, možná to napoví.

Co je to WAN?

Wide Area Network (WAN) (česky rozlehlá síť) je v informatice počítačová síť, která pokrývá rozlehlé geografické území (například síť, která překračuje hranice města, regionu nebo státu). Největším a nejznámějším příkladem sítě WAN je síť Internet. Co je DSL ADSL? ADSL je technologie či služba, která umožňuje připojit se k internetu přes běžnou telefonní linku, ale rychlostí v řádech až několik megabajtů za sekundu.

Můžete se také zeptat, jaký je rozdíl mezi routerem a modemem?

Stručně řečeno, váš směrovač vytváří síť mezi počítači ve vaší domácnosti, zatímco modem připojuje tuto síť - a tedy i počítače v ní - k internetu. Když se připojujete k Wi-Fi, opravdu se připojujete k routeru, který předává provoz mezi internetem a počítačem. Jaký modem pro T Mobile? Modem ZyXEL 3312 podporuje technologie VDSL, VDSL2, ADSL a ADSL2+ pro připojení domácnosti či kanceláře k internetu prostřednictvím telefonní linky nebo přes rozhraní Ethernet.

Tak co to je modem?

Modem je zařízení pro převod mezi analogovým a digitálním signálem. Modem je zkratkové slovo z výrazu „modulátor demodulátor“. Modemy se používají především pro přenos digitálních dat pomocí analogové přenosové trasy. Přenosová trasa může být telefonní linka, koaxiální kabel, radiový přenos apod.

By Euridice

Co je VDSL2+? :: Jak funguje VDSL?
Užitečné odkazy