Domovská stránka > J > Jak Vypnout Iphone Kdyz Nefunguje Dotyk?

Jak vypnout iPhone kdyz nefunguje dotyk?

Zkuste „natvrdo vypnout“ iOS

Tato metoda je bohužel vhodná pouze pro starší modely iPhonu. Pokud máte zařízení nejnovější generace, tlačítko „Domů” je již součástí displeje a pokud přístroj nereaguje na dotek, nic s tím nenaděláte. Jiný způsob představuje přidržení tlačítka „Domů” společně s tlačítkem napájení.

Přečtěte si více

Jak obnovit iPhone přes iTunes?

Obnovení nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch v iTunes na PC

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na Obnovit a dále postupujte podle pokynů na obrazovce.
Jak Odhlasit iPhone z iCloud? Pokud používáte iOS 10.3 nebo novější, klepněte na Nastavení > [vaše jméno]. Sjeďte dolů a klepněte na Odhlásit se. Zadejte heslo ke svému Apple ID a klepněte na Vypnout. Pokud používáte iOS 10.2 nebo starší, klepněte na Nastavení > iCloud > Odhlásit se.

Co se stane kdyz dám telefon do tovarniho nastaveni?

Při obnovení továrního nastavení budou z telefonu odstraněna veškerá data. Data uložená v účtu Google budou obnovena, všechny aplikace však budou odinstalovány a jejich data vymazána. Resetování do továrního nastavení může trvat až hodinu. Nabijte telefon alespoň na 70 %. Co dělat když zapomenu heslo od iPhonu? Když nemůžete heslo změnit nebo resetovat

  1. Přejděte na iforgot.apple.com.
  2. Zadejte svoje Apple ID.
  3. Zvolte možnost resetování hesla a vyberte Pokračovat.
  4. Vyberte, zda chcete odpovědět na bezpečnostní otázky, obdržet e-mail nebo zadat svůj klíč zotavení.
  5. Obnovte heslo podle pokynů na obrazovce.

Jak odemknout iPhone bez Home Button?

Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko. Jak se dostat přes Face ID? Klepněte na Nastavení Face ID, podržte zařízení tak, abyste obličej měli přímo před ním, a klepněte na Začít. Podívejte se přímo na iPhone, aby byl celý obličej ohraničený rámečkem. Pomalým pohybem hlavy vyplňte zobrazený kruh. Po prvním nasnímání obličeje pomocí Face ID klepněte na Pokračovat.

Jak odemknout iPhone 12?

Chcete-li odemknout iPhone pomocí Face ID, podívejte se na něj a pak přejeďte prstem ze spodní části zamčené obrazovky nahoru. Nebo pokud je iPhone na stole nebo jiném rovném povrchu, můžete ho probudit zvednutím nebo klepnutím. Přejetím prstu od spodního okraje obrazovky nahoru se kdykoli vrátíte na plochu. Jak nastavit Face ID na iPhone? Nastavení Face ID:

  1. Přejděte do Nastavení a potom klepněte na Face ID a kód.
  2. Klepněte na Nastavit Face ID.
  3. Podržte zařízení na výšku tak, abyste obličej měli přímo před ním, a klepněte na Začít.
  4. Umístěte obličej do rámečku a pomalým pohybem hlavy vyplňte zobrazený kruh.

Jak rozsvítit jablko na iPhone?

S trochou odvahy a šikovnosti je však možné rozsvítit logo Applu i na zádech iPhonu. Stačí si na stránkách theunlockr.com objednat speciální kit se svítícím LED jablíčkem a pustit se do montáže.

By Rosinski

Co dělat když mi nejde zapnout notebook Lenovo? :: Jak se dostat na iPhone?
Užitečné odkazy