Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Na Iphone?

Jak se dostat na iPhone?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Přečtěte si více

Co delat kdyz se vám zasekne iPhone?

Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple. Co delat kdyz nejde restartovat iPhone? Stiskněte a ihned pusťte tlačítko zvýšení hlasitosti, pak stiskněte a ihned pusťte tlačítko snížení hlasitosti a potom stiskněte a podržte postranní tlačítko. Když se na displeji objeví logo Apple, tlačítko pusťte.

Jak obnovit tovarni nastaveni iPhone?

Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.
Jak se dostat do zamčeného iPhone? Jak se dostat do zamčeného iPhone bez ztráty dat

Nechte si do počítače nainstalovat iOS System Recovery a připojte uzamčený iPhone k počítači pomocí kabelu Lightning. Spusťte program a klikněte na „Další nástroje“> „Obnovení systému iOS“; objeví vaše zařízení.

A další otázka, jak odemknout iphone s rouškou?

Na iPhonu musí být nainstalován iOS 15.4 nebo novější. Otevřete Nastavení a potom klepněte na Face ID a kód. Sjeďte dolů a zapněte Face ID s rouškou. Po zobrazení výzvy klepněte na Použít Face ID s rouškou. Jak se zapina iPhone 7? Jak zapnout a vypnout telefon

  1. Zapněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout, dokud se nerozsvítí displej.
  2. Zadejte PIN kód: Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje. SIM kartu odblokujete zadáním kódu PUK.
  3. Vypněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout.

Jak se zapina iPhone 6?

Podržte tlačítko Zapnout/vypnout tak dlouho, dokud se neobjeví svítící Apple logo. Počkejte pár desítek sekund. Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iOS? Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova:

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení].
  2. V seznamu aplikací najděte aktualizaci.
  3. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Můžete se také zeptat, jak restartovat iphone bez dotyků?

Stiskněte a držte zároveň zapínací tlačítko + tlačítko snížení hlasitosti. Tlačítka držte cca 5 sekund. Nedržte tlačítka déle, jinak se iPhone znovu zapne. Pusťte tlačítka.

By Sherill Sprau

Jak vypnout iPhone kdyz nefunguje dotyk? :: Jak vypnout iPhone 7 Plus?
Užitečné odkazy