Co dělat když mám zablokovanou SIM kartu?
Stačí párkrát (nejčastěji 3x) do vašeho mobilu zadat špatně PIN kód a malér je na světě, neboť v takovém případě budete vyzváni při příštím zapínání telefonu k zadání PUK kódu. PUK kód tak zůstane jedinou možností, jak odblokovat SIM kartu po špatném zadání PINu.
Jak odblokovat SIM kartu BLESKmobil?
Pokud dojde třikrát za sebou k zadání nesprávného PIN kodu, telefon se zablokuje a odblokovat jej lze pouze zadáním kódu PUK. Jestliže zadáte PUK kód desetkrát za sebou chybně, Vaše SIM karta se definitivně zablokuje. V takovém případě pro další postup kontaktujte operátora BLESKmobil na placené lince 267 267 061. Jak odblokovat PIN na SIM? Jedná se o 8 místný kód, který slouží pro odblokování SIM karty. Pokud 3x za sebou zadáte PIN kód špatně, SIM karta se zablokuje a je nutné zadat PUK kód. Po zadání PUK kódu vás telefon vyzve, abyste si zvolili nový PIN. Pokud zadáte PUK kód 10x chybně, SIM karta se zablokuje trvale a je nutné vystavit novou SIM kartu.
Jak odblokovat SIM kartu Tmobile?
Pro odblokování budete potřebovat PUK kód. Původní hodnotu PINu a PUK kód najdete v průvodním dopise nebo na plastovém nosiči, který jste obdrželi spolu se SIM kartou (resp. s aktivačním kódem k eSIM). PUK kód také zjistíte v Můj T-Mobile nebo když zavoláte na *123*307# ve svém mobilu. Co znamená zamknuta SIM karta? Chcete-li svoji SIM kartu ochránit, aby ji nikdo nepovolaný nemohl používat k telefonování a využívání mobilních dat, můžete na ní nastavit kód PIN. Potom se vaše SIM karta při každém restartování zařízení nebo přesunutí do jiného zařízení automaticky zamkne a ve stavovém řádku se objeví text Uzamčená SIM.
Kde sehnat PUK kód?
Kódy PIN a PUK jsou přidělená bezpečnostní čísla pro konkrétní SIM kartu, která zabraňují zneužití telefonu cizími osobami. PIN kód i PUK kód jsou součástí balení SIM karty. Kódy jsou uvedeny přímo na kartičce, ze které se SIM vylomí. Najdete je pod stíracími poli. Jak aktivovat deaktivovanou SIM kartu? Pokud máte deaktivovanou kartu SIM, můžete ji obvykle znovu aktivovat pouhým vložením do telefonu a zapnutím zařízení. Pokud vaše SIM karta není v současné době aktivní, budete možná muset kontaktovat svého bezdrátového operátora, aby ji znovu aktivoval.
Může se také zeptat, jak aktivovat sim kartu bleskmobil?
SIM kartu BLESKmobil aktivujete vložením do mobilního telefonu a prvním zavoláním, odesláním SMS nebo připojením k Internetu. JE AKTIVACE ZPOPLATNĚNÁ? Aktivace SIM karty je zdarma. Lidé se také ptají, jak znovu aktivovat sim kartu vodafone? Pokud je vaše SIM karta Vodafone deaktivovaná, můžete ji znovu aktivovat zavoláním na číslo zákaznického servisu Vodafone a promluvit si s pracovníkem zákaznického servisu.
Jak zmenit PIN SIM karty Samsung?
Chcete-li změnit kód PIN SIM karty Samsung, otevřete nabídku SIM karty klepnutím na možnost Nastavení > Správce SIM karty. Klepněte na možnost Změnit PIN, zadejte aktuální PIN a klepněte na OK. Zadejte nový kód PIN a klepněte na tlačítko OK.
Similar articles
- Co mám dělat když mám zablokovanou SIM kartu?
- Co mám dělat když mám zavirovaný počítač?
- Co mám dělat když mám černou obrazovku na počítači?
- Jak vyměnit SIM kartu za nano SIM?
- Jak dostat kontakty ze SIM karty na druhou SIM kartu?
- Co dělat když přestane fungovat SIM karta?
- Co dělat když se mi zablokuje SIM karta?
- Co mám dělat když se nudí?
- Co delat kdyz mám zadnou sluzbu?