Domovská stránka > C > Co Dělat Když Mám Zablokovanou Sim Kartu?

Co dělat když mám zablokovanou SIM kartu?

Stačí párkrát (nejčastěji 3x) do vašeho mobilu zadat špatně PIN kód a malér je na světě, neboť v takovém případě budete vyzváni při příštím zapínání telefonu k zadání PUK kódu. PUK kód tak zůstane jedinou možností, jak odblokovat SIM kartu po špatném zadání PINu.

Přečtěte si více

Jak odblokovat SIM kartu BLESKmobil?

Pokud dojde třikrát za sebou k zadání nesprávného PIN kodu, telefon se zablokuje a odblokovat jej lze pouze zadáním kódu PUK. Jestliže zadáte PUK kód desetkrát za sebou chybně, Vaše SIM karta se definitivně zablokuje. V takovém případě pro další postup kontaktujte operátora BLESKmobil na placené lince 267 267 061. Jak odblokovat PIN na SIM? Jedná se o 8 místný kód, který slouží pro odblokování SIM karty. Pokud 3x za sebou zadáte PIN kód špatně, SIM karta se zablokuje a je nutné zadat PUK kód. Po zadání PUK kódu vás telefon vyzve, abyste si zvolili nový PIN. Pokud zadáte PUK kód 10x chybně, SIM karta se zablokuje trvale a je nutné vystavit novou SIM kartu.

Jak odblokovat SIM kartu Tmobile?

Pro odblokování budete potřebovat PUK kód. Původní hodnotu PINu a PUK kód najdete v průvodním dopise nebo na plastovém nosiči, který jste obdrželi spolu se SIM kartou (resp. s aktivačním kódem k eSIM). PUK kód také zjistíte v Můj T-Mobile nebo když zavoláte na *123*307# ve svém mobilu. Co znamená zamknuta SIM karta? Chcete-li svoji SIM kartu ochránit, aby ji nikdo nepovolaný nemohl používat k telefonování a využívání mobilních dat, můžete na ní nastavit kód PIN. Potom se vaše SIM karta při každém restartování zařízení nebo přesunutí do jiného zařízení automaticky zamkne a ve stavovém řádku se objeví text Uzamčená SIM.

Kde sehnat PUK kód?

Kódy PIN a PUK jsou přidělená bezpečnostní čísla pro konkrétní SIM kartu, která zabraňují zneužití telefonu cizími osobami. PIN kód i PUK kód jsou součástí balení SIM karty. Kódy jsou uvedeny přímo na kartičce, ze které se SIM vylomí. Najdete je pod stíracími poli. Jak aktivovat deaktivovanou SIM kartu? Zrušte blokaci. K odblokování SIM karty dojde do 60 minut, pak stačí vypnout a zapnout telefon.

Může se také zeptat, jak aktivovat sim kartu bleskmobil?

SIM kartu BLESKmobil aktivujete vložením do mobilního telefonu a prvním zavoláním, odesláním SMS nebo připojením k Internetu. JE AKTIVACE ZPOPLATNĚNÁ? Aktivace SIM karty je zdarma. Lidé se také ptají, jak znovu aktivovat sim kartu vodafone? V samoobsluze vodafone.cz/muj/ - v sekci Služby – Moje SIM / eSIM vyplňte v části Aktivace nové SIM 19místné výrobní číslo nové SIM a klikněte na uložit. V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní stránce v části Další funkce - Zobrazit více zvolte Aktivaci SIM karty a naskenujte 19místné výrobní číslo nové SIM.

Jak zmenit PIN SIM karty Samsung?

Zadejte postupně: Nastavení >> Zabezpečení >> Zámek karty SIM >> Změnit PIN karty SIM (zadejte starý PIN a potom dvakrát nový).

By Arty

Jak zmenit PIN Huawei? :: Jak obnovit Adobe Flash Player?
Užitečné odkazy