Domovská stránka > J > Jak Zmenit Pin Huawei?

Jak zmenit PIN Huawei?

Přejděte do Nastavení > Zabezpečení > Další nastavení > Šifrování a pověření a přejděte na obrazovku nastavení zámku karty SIM. Zapněte možnost Zamknout kartu SIM, zadejte kód PIN a klepněte na OK. Pokud chcete kód PIN upravit, klepněte na Změnit kód PIN karty SIM a postupujte podle pokynů.

Přečtěte si více

Jak zmenit PIN Samsung?

Jak na Androidu změnit / vypnout PIN kód

  1. Stiskněte tlačítko menu -> v nabídce vyberte ‚Nastavení‚
  2. Jděte do ‚Poloha a zabezpečení‚
  3. Pokračujte na ‚Nastavení zámku karty SIM‚
  4. Zde buďto zaškrtněte nebo odškrtněte ‚Zamykat kartu SIM‚ a popřípadě změňte PIN v ‚Změnit PIN karty‚
Jak odblokovat SIM kartu bez puku T-Mobile? Pro zjištění, odblokování PINu potřebujete kód PUK. Ten si můžete zjistit těmito způsoby: Přes Můj T-Mobile na počítači, v horním menu Smlouva > SIM karta. Bezplatným "zavoláním" na *123*307# z Vašeho nebo jiného T-Mobile čísla.

Lidé se také ptají, jak zjistit telefonní číslo sim karty t-mobile?

Své telefonní číslo T-Mobile zjistíte, když na klávesnici vyťukáte kód *103# (hvězdička a křížek jsou skutečně součástí kódu, nezapomeňte tedy i tyto znaky na klávesnici vyťukat) a na displeji se vám zobrazí informace o vašem telefonním čísle nebo vám to přijde jako SMS. Jak aktivovat novou SIM kartu T-Mobile? Datovou sim kartu aktivujete snadno on-line na www.t-mobile.cz/aktivace-twist. Ve formuláři vyplníte telefonní číslo nové twist karty, výrobní číslo sim karty (ICCID) a e-mail, na který vám bude zaslán váš PIN, PUK a další informace.

Jak Odemčít SIM iPhone?

Část 1: Jak odemknout SIM kartu v iPhone prostřednictvím aplikace Telefon

  1. Krok 1: Jděte do aplikace Telefon.
  2. Krok 2: Zahájení hovoru.
  3. Krok 3: Zadejte PIN PIN karty SIM.
  4. Krok 1: Spuštění aplikace Nastavení
  5. Krok 2: Klepněte na „PIN PIN SIM karty“
  6. Krok 3: Zapnutí nebo vypnutí PIN karty SIM.
  7. Krok 1: Otevřete nastavení v iPhone.
Jak zvětšit SIM kartu? Sada adaptérů na SIM karty, které Vám umožní používat vaši SIM kartu v jednom z menších formátů nano popřípadě mikro v zařízeních vyžadujících SIM kartu formátu většího. Lidově řečeno si můžete SIM kartu pomocí tohoto adaptéru zvětšit. V úvahu přichází tyto možnosti: z nano SIM na mikro SIM.

Tak co to je puk?

PUK, neboli Personal Unlocking Key, je osmimístný bezpečnostní číselný kód, který slouží k odblokování SIM karty po opakovaném chybném zadání kódu PIN. Je-li PUK zadán desetkrát chybně, dojde z bezpečnostních důvodů k trvalému zablokování SIM karty a je nutné zažádat o novou. Jak zjistit PUK Tesco Mobile? PUK kód naleznete po seškrábání bezpečnostní vrstvy na umělohmotné kartičce, který byl součástí balení vaší SIM karty nebo na stejném místě v Samoobsluze jako PIN kód. Pokud ani PUK nezafunguje, obraťte se na naše Zákaznické centrum 799 505 505 (Po-Pá 8-17).

Jak zjistit PUK u Vodafone?

Na portálu Můj Vodafone...Přihlášení - nahoře v menu "Služby" - a pak úplně dole na stránce "Kódy PIN a PUK". V dokumentaci, ze které jste si přečetla svůj PIN, je také uveden PUK.

By Raymund

Co delat kdyz Nenabiji iPhone? :: Co dělat když mám zablokovanou SIM kartu?
Užitečné odkazy