Domovská stránka > C > Co Znamená ??

Co znamená ??

?Význam a Popis

Je to podobné jako u klasického smajlíka s červenou tváří, ale má zakřivené oči. Čistěji to naznačuje, že jste opravdu šťastní nebo pozitivní, ale také trochu romantičtí.

Přečtěte si více

Co znamená ??

Význam symbolu emodži ? je mrkající obličej s vypláznutým jazykem, souvisí s jazyk, mrkající obličej s vypláznutým jazykem, mrknutí, oko, smajlík, tvář, vtip, výraz, lze jej nalézt v kategorii emoji: "? Smajlíci a emoce" - "? obličejový jazyk". Co znamená Sus? Podezřelý, podivný, nedůvěryhodný, vzniklo zkrácením suspicious, prostě podezřelý. Často lze vidět ve spojení sus af, neboli Suspiciuos as fuck. Příklad: "Hele ta jeho storka já jako nevim, sus af."

Co je to BRUH?

Bro (bruh) – slangové označení pro bratra (brášku), které se používá ve významu „kámo“ nebo „kamaráde“. Co to je lol? LOL může být: akronym fráze laughing out loud (směji se nahlas), lots of laugh (spousta smíchu) nebo lots of love (hodně lásky) LOL (Laughing Out Loud) – francouzský film z roku 2008.

Co znamená Sheesh?

Božínku. Sheesh! Please I'm counting on you! Prosím počítám s tebou. Tak co znamená vztyčený palec a malíček? let 20. století se používá obecně mezi surfery a downhill skateboardisty jako pozdrav nebo jako znamení toho, že je všechno v pořádku. Typickým gestem je zatnutá pěst s palcem a malíčkem zvednutým. Toto gesto se však obecně používá i pro označení telefonu či telefonování.

Co znamená << 3?

Jo a hlavně nepiště, že to znamená menší než tři. Co znamená ? Význam a Popis

Význam symbolu emodži je usmívající se obličej se třemi srdíčky, souvisí s láska, usmívající se obličej se třemi srdíčky, zamilovanost, zbožňování, lze jej nalézt v kategorii emoji: "? Smajlíci a emoce" - "? náklonnost k obličeji".

Co znamená?

Význam v češtině označuje: to, co slovo, věta nebo text míní, co vyjadřuje čili referent („význam slova les“) závažnost nějaké události, tématu nebo osoby („významné ochlazení“).

By Sergu Wingstrom

Jak 1 ISO? :: Co je to za smajlíka?
Užitečné odkazy