Domovská stránka > C > Co Je To Za Smajlíka?

Co je to za smajlíka?

Co je emotikona – smajlík – emoji? Je to malý obrázek, který je součástí textu. Tvarem a seskupením znaků připomíná výraz tváře. Autor zprávy tak dává najevo svou náladu, postoj, nebo přidává dramatičnosti psaného textu.

Přečtěte si více

Také, co znamená ??

Význam symbolu emodži ? je mrkající obličej, souvisí s mrkající obličej, mrknutí, smajlík, tvář, výraz, lze jej nalézt v kategorii emoji: "? Smajlíci a emoce" - "? usmívající se tváří". Můžete se také zeptat, co znamená smajlík ?? ?Význam a Popis

Význam symbolu emodži ? je převrácený obličej, souvisí s převrácený obličej, smajlík, tvář, výraz, vzhůru nohama, lze jej nalézt v kategorii emoji: "? Smajlíci a emoce" - "? usmívající se tváří".

A další otázka, co znamená ??

Význam symbolu emodži ? je opička „nic nevidím“, souvisí s gesto, ne, opice, opička „nic nevidím“, smajlík, tvář, vidět, výraz, zákaz, zakázáno, zlo, lze jej nalézt v kategorii emoji: "? Smajlíci a emoce" - "? opičí tvář". Co znamená ?? ?Význam a Popis

Jedná se o pravý kapesní počítač na boku, deset prstů a špička palce jsou slepené a tvoří kruh ⭕️ , což znamená ? . Tento emoji znamená „dobrý“ a „přijmout“ a může také představovat číslo 3⃣ a může také představovat ruku ve tvaru úst v tanci Dai páv.

Co znamená ? ??

?Význam a Popis

? ? Když to dáte dohromady, může to znamenat akce, kdy se budete obviňovat. Zpravidla se používá jako vodítko, k upoutání pozornosti lidí nebo jen doprava. Související emodži: ? ? ? .
Co znamená ?? Význam symbolu emodži ? je gesto „zavolej mi“, souvisí s gesto „zavolej mi“, ruka, zatelefonovat, zavolat, zavolej, lze jej nalézt v kategorii emoji: "? Lidé a tělo" - "? ruka-prsty-částečné".

Také, co to je 3?

Informace o zkratce ':3'

Smajlík jap. původu psaný na ležato... Často se používá ve významu něčeho co je roztomilé.
Co znamená SIMP? Simp – je muž či chlapec, který pro svoji dívku (ale klidně i kamarádku, kterou zná pouze on-line) dělá příliš mnoho – prakticky se nechá využívat, původ slova je pravděpodobně z anglického „simple“ – jednoduchý, hloupý.

Co znamená tento smajlík ??

?Význam a Popis

Význam symbolu emodži ? je oheň, souvisí s hranice, nástroj, plamen, plameny, plamínek, lze jej nalézt v kategorii emoji: "? Cestování a místa" - "☂️ nebe a počasí".

By Maupin

Co znamená ?? :: Co není přirozené číslo?
Užitečné odkazy