Domovská stránka > J > Jak Změnit Oddíl Záhlaví?

Jak změnit oddíl Záhlaví?

Klikněte nebo klepněte na stránku na začátku oddílu. Vyberte Rozložení > konce > Další stránka. Poklikejte na záhlaví nebo zápatí na první stránce nového oddílu. Kliknutím na Propojit s předchozím tuto možnost vypněte, a zrušte tak propojení záhlaví nebo zápatí s předchozím oddílem.

Přečtěte si více

Také, jak rozdělit záhlaví?

Přidání konce oddílu

  1. Vyberte, kde má nový oddíl začít.
  2. Přejděte na Rozložení > Konce.
  3. Zvolte typ zalomení oddílu, který chcete: Další stránka Konec oddílu spustí nový oddíl na následující stránce. Spojité Konec oddílu spustí nový oddíl na stejné stránce.
Jak udělat Záhlaví a zápatí? Záhlaví a zápatí jsou oblasti v horní a ve spodní části každé stránky dokumentu. Můžeme zde umístit například své jméno, název práce, datum, číslo strany apod. K jejich vytvoření použijeme předdefinované styly ve Wordu, který je součástí balíku Office.

Může se také zeptat, jak oddělit záhlaví čarou?

Příkaz pro její vložení najdete v kartě »odstavec«, ve starších verzích Wordu pak v nabídce »Formát | Ohraničení a stínování« pod tlačítkem »Vodorovná čára«. Můžete se také zeptat, jak vypnout záhlaví a zápatí? 1. Poklepáním na záhlaví na kterékoli stránce přejděte do režimu úprav a poté vyberte obsah záhlaví, viz screenshot: 2. Poté stiskněte tlačítko Vymazat na klávesnici a potom klepněte na Zavřete záhlaví a zápatí pro ukončení režimu úprav byly všechny záhlaví v tomto aktuálním dokumentu okamžitě odstraněny.

Jak skrýt záhlaví v Excelu?

Zobrazení nebo skrytí řádku záhlaví

  1. Klikněte na libovolné místo v tabulce.
  2. Přejděte na pásu karet na Nástroje tabulky > Návrh.
  3. Ve skupině Možnosti stylů tabulek zaškrtněte políčko Se záhlavím a skryjte tak nebo zobrazte záhlaví tabulky.
Jak ukotvit příčky v Excelu? Ukotvení sloupců a řádků
  1. Vyberte buňku pod řádky a napravo od sloupců, které mají zůstat při posouvání stále zobrazené.
  2. Vyberte Zobrazení > Ukotvit příčky > Ukotvit příčky.

Kde je záhlaví?

Záhlaví je text, který je umístěn v horní části stránky a je vizuálně oddělen od vlastního obsahu. Tento knižní prvek najdeme především v knihách, katalozích, bulletinech, časopisech, novinách a dalších vícestranných publikacích a periodikách. Co patří do záhlaví? V záhlaví se uvádí přesný název odesílajícího podniku nebo organizace, její právní forma, případně obchodní značka nebo firemní znak. Dále jeho úplná adresa včetně PSČ a číslo poštovní přihrádky, pokud ji podnik má. Může zde být i logo podniku nebo organizace.

Jak formátovat záhlaví?

Na stavovém řádku klikněte na tlačítko Zobrazení rozložení stránky. Vyberte text záhlaví nebo zápatí, který chcete změnit. Na kartě Domů ve skupině Písmo nastavte možnosti formátování, které chcete použít pro záhlaví nebo zápatí. Až budete hotovi, klikněte na stavovém řádku na tlačítko Normální zobrazení.

By Studley

Jak se odhlásit z Google účtu na PC? :: Jak odstranit zápatí?
Užitečné odkazy