Domovská stránka > J > Jak Vyfotit Mobilem Slunce?

Jak vyfotit mobilem slunce?

Pokud ale nehodláte snímek vystavovat v maximální velikosti, bývá tento efekt zanedbatelný. Snímek jsem v Zoner Photo Studiu jen rychle upravil pomocí několika posuvníků v modulu Vyvolat, konkrétně: Expozice +1.7; Kontrast +80; Světla -50; Stíny +80 a Zřetelnost +80. Samozřejmě by šlo výsledek dále vylepšovat.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak fotit mobilem přes dalekohled?

Řešení máte přitom na dosah ruky, je jím váš chytrý telefon. Metoda, kdy pomocí mobilu či obyčejného kompaktu fotíme přes dalekohled (většinou monokulár), se nazývá digiscoping. Čočku telefonu přiložíme k okuláru stativáku, čímž získáme naprosto nepřekonatelnou ohniskovou vzdálenost. Lidé se také ptají, jak fotit s teleobjektivem? Při focení s teleobjektivem doporučuji fotit buď na manuální nastavení, nebo na režim s prioritou času (tedy rychlosti závěrky). Váš teleobjektiv nemusí být rozbitý, možná máte jen špatně nastavenou závěrku. Teleobjektiv většinou používáme, když si chceme fotografovaný objekt přiblížit.

Jak fotit vodopád mobilem?

V praxi to znamená, že místo délky expozice 1/4s. a clony f2,8 použijeme expozici 4 sekundy a zároveň clonu f11. Výsledná fotografie bude (za stejných podmínek) stejně světlá, ale např. vodopád se stačí za 4 sekundy efektně rozmazat. Můžete se také zeptat, jak vyfotit polarni zari iphonem? Pokud se chystáte fotit polární záři, iPhone je skvělým pomocníkem na plánování. V App Store dejte vyhledat slovo „aurora“ a vypadnou na vás doslova stovky aplikací. Všechny vycházejí ze stejných veřejně přístupných dat norských astronomů a NASA, liší se jen tím, jak je zobrazují a jaké předpovědi nabízí.

Jak vyfotit hvězdy Iphonem?

Například na iPhone si můžete stánout aplikaci NightCap Camera a na Androidu aplikaci Long Exposure Camera 2. I když smartphone pravděpodobně nebude schpen zachytit jednotlivé hvězdy na obloze, dlouhé expozice (v minutách nebo dokonce v hodinách) vám umožní zachytit záběry hvězdných stezek. Jak se fotit v satech? Vždy je dobré mít “hřbet ruky” směrem k foťáku. Myslím tím tu stranu od malíčku. Proto mám jako vzory ty fotky, protože opravdu nevím, jak to správně popsat jen slovy :-). Jednotlivé prsty nemějte k sobě přilepené, naopak je povolte.

Tak jak se profesionalne vyfotit?

Jestli zaostříte na pozadí nebo objekt, který je na snímku za vámi, skončíte na snímku rozmazaní. Vyšší clona tedy bude vaším pomocníkem, pokud vám nejde vyloženě o nízkou hloubku ostrosti. Můžete také zaostřit na nějaký objekt (například na židli nebo stativ), který do scény vložíte předtím, než tam vstoupíte vy. Jak se fotit v sede? V sedě s pokrčenými a překříženými nohami

Poloha zdí složitě, ale je jak přirozená tak skvěle vypadá. Stačí pokrčit jednu z noh a druhou pod ní podsunout. S jednou rukou se opíráš a druhá může být jak na koleni tak i jinde, kde to vypadá přirozeně.

Jak fotit v noci zrcadlovkou?

Jak fotit v noci?Nastavení expozice: Clona, čas a ISO

  1. CLONA: Čím nižší clona (více otevřená), tím intenzívněji bude čip vystaven světlu a tím lépe pro vás – f5.
  2. ČAS: Čím delší čas, tím déle bude čip vystaven světlu. Zjednodušeně 1/30 je tedy lepší než 1/125.

By Jandel Besong

Kolik elektřiny spotřebuje herní počítač? :: Jak fotit Měsíc zrcadlovkou?
Užitečné odkazy