Domovská stránka > C > Co Dělat Když Mi Nejde Youtube?

Co dělat když mi nejde YouTube?

Pokud se vám při otevření stránky youtube.com nezobrazí YouTube, ale chybová zpráva, může to být z následujících příčin: Můžete mít potíže s připojením. Zkontrolujte, zda vám ostatní webové stránky fungují normálně. Pokud jste v doméně Google Apps, je možné, že administrátor vaší domény YouTube nepovolil.

Přečtěte si více

Jak opravit YouTube?

Restartujte aplikaci YouTube. Restartujte své zařízení, tak že jej odpojíte a znovu připojíte do elektrické sítě. Herní konzole: Odinstalujte aplikaci YouTube a znovu ji nainstalujte. Aktualizujte firmware / systémový software zařízení. Pokud jde o to, jak přeinstalovat youtube? V případě pochybností můžete aplikaci YouTube aktivovat / nainstalovat znovu na adrese Play Store a stisknutím tlačítka Povolit / Nainstalujte na počítač.

Proč nejde aktualizovat YouTube?

Pokud aplikaci nemůžete aktualizovat, je pravděpodobné, že vaše verze systému Android už nepodporuje novější verzi aplikace YouTube. Jestliže chcete používat nejnovější verzi aplikace YouTube pro Android, aktualizujte operační systém Android na nejnovější verzi. Také, co je chyba sítě 400 youtube? Vymažte data a mezipaměť aplikací YouTube

Chcete-li udělat totéž, přejděte na Nastavení> Aplikace> Všechny aplikace a vyberte „YouTube“. Poté klikněte na „Úložiště" a klepněte na „Vymazat data“. Tím obnovíte výchozí nastavení aplikace YouTube a pravděpodobně opravíte chybu serveru 400.

Jak obnovit YouTube?

Posílení ochrany účtu

  1. Přejděte do účtu Google.
  2. Na navigačním panelu vlevo klikněte na Zabezpečení.
  3. V sekci Přihlášení do Googlu přidejte možnosti obnovení, které vám v budoucnu usnadní obnovení přístupu k účtu. Jak nastavit možnosti obnovení Zapněte dvoufázové ověření, které do účtu přidá další úroveň zabezpečení.
Podle toho, proč se nemůžu přihlásit na youtube? Pokud se nemůžete přihlásit pomocí uživatelského jména YouTube, zkuste se na YouTube přihlásit pomocí účtu Google. Použijte stejné heslo, které jste používali k přihlášení na YouTube. Přihlašujete se stále ke stejnému účtu, pouze uvádíte e‑mailovou adresu přidruženou k účtu a nikoli uživatelské jméno YouTube.

Podle toho, jak se přihlásit na starý účet na youtube?

Pokud účet Google nemáte, vytvořte si jej.

  1. Přejděte na stránku www.youtube.com/gaia_link.
  2. Do pole vlevo zadejte své uživatelské jméno a heslo YouTube. Upozornění: Pokud si nepamatujete své původní heslo na YouTube, není u tohoto typu účtů bohužel možné heslo znovu získat.
  3. Vyberte možnost Požádat o kanál.
Jak obnovit smazané video na YouTube? Po nalezení odstraněného videa zkopírujte odkaz, vložte jej do vyhledávacího pole Internet Archive WayBack a klikněte Jít najít smazaná videa. Zobrazí se vám relevantní informace o odstraněných videích YouTube. Poté si můžete stáhnout videa a znovu je nahrát na YouTube.

Jak odblokovat video na YouTube?

OdblokováníYouTube

Jak pomocí VPN odblokovat obsah na YouTube

  1. Připojte se ke své VPN.
  2. Vyberte si server blízko své oblasti.
  3. Jakmile se připojíte, přejděte na YouTube. Všechny videa na YouTube by nyní měla být dostupná bez jakýchkoliv omezení.

By Placida

Jak obnovit heslo na YouTube? :: Proč se mi nezobrazuje SIM karta?
Užitečné odkazy