Proč se mi nezobrazuje SIM karta?
V případě, že SIM karta nefunguje ani v jiném zařízení, ještě zkontrolujte, zda SIM karta nebo slot, do kterého ji vkládáte, nejsou nějak znečištěné. Pokud žádná z výše uvedených možností nepomohla, obraťte se na svého operátora. SIM kartu vám prověří a případně vymění.
Jak zprovoznit SIM kartu?
Jak aktivovat hlasovou SIM kartu?
- Nejprve vložte sim kartu do telefonu.
- Následně ji aktivujete snadno pomocí prvního hovoru.
- Od uskutečnění prvního hovoru vám operátor v prvních 4 hodinách postupně aktivuje roaming, internet v mobilu, MMS a další sjednané služby.
- Nyní již můžete telefonovat!
- Přeinstalujte SIM kartu.
- Restartujte Vaše zařízení
- Odinstalujte SIM kartu, vyčistěte její kovové kontaktní části a poté ji znovu nainstalujte.
- Pokud máte jinou SIM kartu, nainstalujte ji do Vašeho zařízení a ověřte, zda ji zařízení rozezná a přečte.
Můžete se také zeptat, jak znovu aktivovat sim kartu?
Můžete také přejít na stránku Větrný stan nejbližší prodejna a promluvte si s prodavačem, který poskytne potřebnou dokumentaci, tj. DNI, daňový zákon a SIM kartu, jejíž platnost vypršela, k opětovné aktivaci. Když to vezmeme v úvahu, co delat kdyz mi nefunguje sim karta? Restartujte mobilní telefon
Vypnutí a zapnutí mobilního telefonu je velmi jednoduchý a účinný způsob, který zabere na spoustu technických problémů. I v případě, že váš mobilní telefon nerozpozná SIM kartu, ho můžete vypnout a zapnout.
Lidé se také ptají, jak poznat nefunkční sim kartu?
Pokud se telefon nehlásí k síti, neukazuje sloupec síly signálu nebo název sítě a nefunguje ani v jiném telefonu, jde pravděpodobně o vadnou SIM kartu. Když to vezmeme v úvahu, jak zprovoznit sim kartu t mobile? Aktivace SIM karty přes Zákaznické centrum
- Zavolejte na Zákaznické centrum T-Mobile 800 73 73 73 (nebo 4603 ze sítě T-Mobile) a sdělte nám potřebné údaje.
- SIM kartu spolu s předvyplněnou objednávkou vám zašleme poštou, vy SIM kartu převezmete a případně kontaktujete naše Zákaznické centrum s žádostí o aktivaci.
Také, jak aktivovat sim kartu xiaomi?
Další možnosti řešení
- Otevřete Nastavení.
- Pokračujte do Aplikace.
- Otevřete Správa aplikací.
- Klepněte na tři tečky v pravém horním rohu.
- Z nabídky zvolte Zobrazit všechny aplikace.
- Vyhledejte a otevřete aplikaci Služba aktivace Xiaomi SIM karty.
- Otevřete Oprávnění aplikací.
- Zkontrolujte, zda je SMS v sekci Povoleno.
Jak Rozblokovat SIM kartu?
Jedná se o 8 místný kód, který slouží pro odblokování SIM karty. Pokud 3x za sebou zadáte PIN kód špatně, SIM karta se zablokuje a je nutné zadat PUK kód. Po zadání PUK kódu vás telefon vyzve, abyste si zvolili nový PIN. Pokud zadáte PUK kód 10x chybně, SIM karta se zablokuje trvale a je nutné vystavit novou SIM kartu.
Similar articles
- Co dělat když se mi nezobrazuje paměťová karta?
- Proč se nezobrazuje externí disk?
- Proč se nezobrazuje flash disk?
- Proč se mi nezobrazuje flash disk?
- Proč se nezobrazuje v počítači USB?
- Proč se mi nezobrazuje iPhone v iTunes?
- Proč se nezobrazuje externí disk v tomto počítači?
- Proč se nezobrazuje příchozí hovor?
- Kolik stojí nová SIM karta Vodafone?