Domovská stránka > J > Jak Zkrátit Délku Videa?

Jak zkrátit délku videa?

Je jedno, jestli jste profesionál nebo začátečník, Apowersoft Free Online Video Trimmer je nejlepší volbou, když potřebujete vystřihnout nežádoucí klipy z vašeho videa. Jeho používání je velice intuitivní a každý si na něj velice rychle zvykne. Konečný výsledek bude vždy perfektní.

Přečtěte si více

Jak stříhat video ve Windows 10?

Windows

Aplikace Video Editor

  1. Na panelu hledání zadejte editor videa a vyberte Editor videa, abyste aplikaci otevřeli – nebo ji můžete otevřít z nabídky Start .
  2. Vyberte Nový video projekt.
  3. Pojmnte video a vyberte OK.
Jak vytvořit video z fotek? Vytvoření filmu
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna.
  4. V sekci Vytvořit klepněte na Film.
  5. Vyberte fotky a videa, která ve filmu chcete mít, klepnutím na Nový film.

Podle toho, jak udělat z fotek video zdarma?

Jak vidíte, vytvoření videa z fotek v programu Zoner Photo Studio, je velmi jednoduchá a přehledná funkce. Díky ní dodáte vaší prezentaci jedinečnou atmosféru. Za pár minut si díky ní vytvoříte video s hudbou, případně mluveným komentářem k prezentaci nebo publikování na internetu. Jak prehrat video z GoPro? GoPro VR Player je přehrávač pro 360-stupňové fotografie a videa zaznamenaná pomocí kamer GoPro. Umožňuje sledování VR (virtual reality) videí v jejich původní kvalitě, tedy v maximálním možném rozlišení 5K a se snímkovací frekvencí až 60 FPS (ve spolupráci s programy Cineform nebo ProRes).

Jak stáhnout video z GoPro?

Quik je utilita pro uložení a správu vašich videí a fotografií pořízených prostřednictvím kamery GoPro. Součástí programu je intuitivní editor pro stříhání videí a jejich sdílení pomocí internetových služeb YouTube a Facebook. Jak dostat video z GoPro? Stáhněte si do vašeho telefonu (Android i iOS) aplikaci GoPro, na kameře jděte do "Preferences" -> "Connection" -> "Connection Device" - "GoPro App" a postupujte dle pokynů aplikace. Po spárování s telefonem můžete nejenom nastavovat kameru, ale také stahovat záběry přímo do úložiště telefonu.

Jak spojit audio a video?

V jiném threadu jsem ke spokojenosti tazatele doporučil AviDemux, zde činím totéž. Otevři raw video stream, nastav copy a potom v audio dej select track - add track, taky pouze copy, kontejner MP4, hotovo v nezměněné kvalitě. Může se také zeptat, jak dát 2 videa dohromady? 2. Jak spojit 2 videa dohromady? Chcete-li spojit 2 videa do jednoho, můžete se obrátit na doporučené Video Converter Ultimate výše a použijte jeho funkci Sloučit. Pokud jste uživatelem systému Mac, můžete pomocí aplikace iMovie také sloučit dvě videa do jednoho souboru.

Jak dát dvě videa vedle sebe?

videa vedle sebeAndroid

Přidejte do svého videa s více rozdělenými obrazovkami text, samolepky, hudbu, filtry a další efekty.

  1. Nevýhody.
  2. Můžete dát dvě videa vedle sebe s omezenou dobou trvání.
  3. Capcut často bliká a mrzne.

By Unity Contos

Jak vyčistit gumový kryt? :: Jak střihnout video?
Užitečné odkazy