Domovská stránka > J > Jak Střihnout Video?

Jak střihnout video?

Chcete-li video sestříhat nebo odstranit jeho část, otevřete editor videa.

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Obsah.
  3. Klikněte na název nebo miniaturu videa, které chcete upravit.
  4. V levé nabídce vyberte možnost Editor.

Přečtěte si více

Jak Sestrihat mp4?

Možnosti stříhání videa

Pro oříznutí videa stačí kliknout na konkrétní klip a posunout hrany na jeho začátku nebo konci. Po kliknutí na časovou linku také program označí přesné místo v klipu a zobrazí 3 ikony: Kliknutím na levou ikonu složené závorky odstřihnete celou část nalevo od označeného bodu.
Jak Strihat videa na PC? Windows Movie Maker – freeware

Program od Microsoftu najdete v balíku Microsoft Essentials. Video umí importovat (z různých zdrojů), stříhat, přidávat efekty, doplnit zvuky, popisky i titulky. Nechybí stabilizace obrazu se třemi předvolbami (dostupné pouze ve Windows 8).

V čem zdarma stříhat videa?

Editace videa

  • OpenShot Video Editor 2.6.1. zdarma.
  • Avidemux 2.8.0. zdarma.
  • MAGIX Video Easy - čeština 5 HD. zdarma.
  • Windows Live Essentials 2011. zdarma.
  • Shotcut 22.03.30. zdarma.
  • GOM Mix Pro. zdarma k vyzkoušení
  • Free Video Cutter Joiner 2022.1. zdarma.
  • VideoPad Video Editor 11.35. zdarma.
Jak sestříhat video z GoPro? Majitelé GoPro kamer mohou ze svých záběrů bez větší námahy vytvořit působivý krátký film během několika minut. Stačí k tomu doslova pár kliknutí v aplikaci Quik. Ta je dostupná jak pro počítače s Windows nebo MacOS, tak pro mobilní zařízení s operačními systémy iOS i Android.

Když to vezmeme v úvahu, jak rozdělit video na snímky?

Krok 1: Běh Windows Movie Maker v počítači najděte horní pás karet a klikněte na Domů > Přidejte videa a fotografie pro import videa. Poté se video rámečky zobrazí v knihovně médií. Krok 2: Vyberte snímek nebo několik snímků, které chcete upravit, a použijte Rozdělit nástroj v Změnit kartu oddělit od ostatních. Jak udělat výřez z videa? Deset nejlepších zdarma dostupných editorů pro střih domácího...

  1. YouTube.com/editor – freeware. Rychle upravit a vystavit.
  2. FileLab.com – freeware.
  3. Wevideo.com – freeware.
  4. AviDemux 2.6 – freeware.
  5. VirtualDub 1.10 – freeware.
  6. Windows Movie Maker 12 – freeware.
  7. HandBrake 0.10 – open source.
  8. Kate's Video Toolkit – freeware.

Jak na úpravu videa?

Pokud nechcete utrácet za Adobe Premiere nebo jiný profesionální software pro střih videa, doporučujeme prozkoumat DaVinci Resolve. Umožňuje provádět profesionální střih videa na velmi vysoké úrovni. Oproti zakoupené verzi se musíte obejít pouze bez úpravy 3D videa a některých efektů. Jak spojit videa MP4 do jednoho? Free Video Joiner je intuitivní nástroj, který umožňuje spojit několik videí do jednoho souboru. S videem pracuje beze ztráty původní kvality a dokáže si poradit s několika formáty - AVI (Divx, XviD, MPEG4), WMV, MPEG (MPEG1, MPEG2), MP4, MOV, DVD či VCD.

Jak otočit video?

Jak otočit video v telefonu s Androidem

Z obchodu Google Play si zdarma stáhneme aplikaci Smart rotate video and Flip. Po instalaci a spuštění, aplikace zobrazí videa, která jsou uložená v telefonu. Vybereme video, které chceme otočit a jednou ze spodních šipek nastavíme o kolik stupňů chceme video otočit.

By Cranford Quiring

Jak zkrátit délku videa? :: Jaký placený antivirus?
Užitečné odkazy