Domovská stránka > J > Jakou Delku Vlasů Zvolit?

Jakou delku vlasů zvolit?

Hlavním kritériem při výběru, jaký typ účesu zvolit, je typ vašeho obličeje. Pro kulatý typ tváře nejsou krátké účesy celkově příliš vhodné. Dále berte ohled na způsob, jakým jste zvyklí si vlasy upravovat.

Přečtěte si více

Jak se nechat ostříhat podle tvaru obličeje?

Čtvercový obličej kombinuje kulatý a obdélníkový obličej, ale překvapí vás, že si z každého bere to lepší. Sluší mu ofiny delší po stranách, perfektně vypadá krátké vrstvené mikádo, ale i mikádo delší, opět vrstvené. Stejně jako u kulatého tvaru je lepší vlasy nechat překrývat lícní kosti. Když to vezmeme v úvahu, jak vybrat sestrih? Měli byste mít takový účes, který bude kontrastovat s tvarem vašeho obličeje. Pokud máte například hranatý obličej, měli byste ostré hrany vyrovnat nějakým jemným sestřihem, nebo vlnitým účesem. Když budete znát svůj tvar obličeje, budete se moci správně rozhodnout ohledně účesu.

Pokud jde o to, jak zjemnit hranatý obličej?

Hranatý obličej

„Ostré rysy rozhodně zjemní vlnité vlasy, světlejší odstín barvy nebo třeba decentní, nedbale elegantní patka,“ říká Iva Borovská. K patce doporučuje pěšinku na stranu, která by ale neměla být příliš ostrá: „Nedbale rozdělená nebo cik-cak pěšinka zjemní vaše rysy.
Může se také zeptat, jak na hranatý obličej? Hranaté tváře mají stejně široké čelo i čelist, a tak je vhodné vybírat účesy, které obličej v místě brady opticky zúží. S tím vám opět pomohou sestříhané účesy a dlouhé ofiny sestříhané na bok. Opačný účinek mají pěšinky uprostřed hlavy, rovně sestříhané ofiny a symetrické účesy.

Co je Pixie účes?

Zpravidla jde o střih vlasů, u kterého jsou vlasy sestříhané nakrátko a vzadu a po stranách jsou kratší než na vrchu hlavy. Nemusíte se bát, že vám ostříhání na kluka ubere šarm a ženskost. Pixie účesům propadly i některé celebrity a mnohé se tohoto účesu také dlouho drží. Můžete se také zeptat, jaký účes by mi slušel aplikace? Ve webové aplikaci happyhair.cz si kromě barvy lusknutím prstů změníte i účes. Vybrat si můžete ze stovek klasických, moderních i extravagantních účesů a barev. Pokud se ráda inspirujete světovými hvězdami, jste tady správně!

Jaký zvolit účes pro jemné vlasy?

Jemným vlasům sluší krátké střihy. Obecně nejvhodnější střihy pro jemné vlasy začínají jejich zkrácením. Čím častěji totiž jemné vlasy vidí nůžky, tím zdravější budou mít konečky, což se odrazí i na jejich celkovém vzhledu. Ke kadeřnici byste se tedy měli podívat přibližně jednou za čtyři až šest týdnů. Jak namalovat kulatý obličej? Kulatý obličej

Abyste obličej opticky zúžila, zvýrazněte jeho svislou linii – tedy střed čela, střed nosu a bradu. Na tato místa aplikujte světlejší odstín, po stranách nosu, na jeho špičku a zbytek obličeje naneste tmavší odstín. Nejlépe bude vypadat na spáncích a tvářích.

Jak vybrat velikost respirátoru?

Těm, kteří mají větší obličej, se doporučuje zvolit velikost L. Naopak dětem a dospělým s drobným obličejem bude nejlépe sedět S.

By Carmelina Getzschman

Jak zjistit čí je to telefonní číslo? :: Jak změřit velikost obličeje?
Užitečné odkazy