Domovská stránka > J > Jak Zkrátit Video V Telefonu?

Jak zkrátit video v telefonu?

Otevřete aplikaci Galerie, klepněte na miniaturu fotografie, kterou chcete upravovat, a poté klepněte na možnost Upravit pro přístup k funkcím úprav. Oříznutí a otočení: Klepněte na možnost , vyberte snímek a poté přetáhněte mřížku nebo její rohy, abyste vybrali část, kterou chcete ponechat.

Přečtěte si více

Jak rozdělit video na snímky?

Krok 1: Běh Windows Movie Maker v počítači najděte horní pás karet a klikněte na Domů > Přidejte videa a fotografie pro import videa. Poté se video rámečky zobrazí v knihovně médií. Krok 2: Vyberte snímek nebo několik snímků, které chcete upravit, a použijte Rozdělit nástroj v Změnit kartu oddělit od ostatních. Jak zkrátit video ve Windows? Deset nejlepších zdarma dostupných editorů pro střih domácího...

  1. YouTube.com/editor – freeware. Rychle upravit a vystavit.
  2. FileLab.com – freeware.
  3. Wevideo.com – freeware.
  4. AviDemux 2.6 – freeware.
  5. VirtualDub 1.10 – freeware.
  6. Windows Movie Maker 12 – freeware.
  7. HandBrake 0.10 – open source.
  8. Kate's Video Toolkit – freeware.

Jak zmenšit video Windows 10?

Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit. Podle toho, jak z videa udělat fotku iphone? Přejděte do App Store a vyhledejte aplikaci IntoLive a stáhněte si ji. Spusťte aplikaci a udělte jí přístup k fotografiím. Klepněte na video, které chcete převést. Upravte video, jak chcete (korekce barev, rotace apod.)

Jak udělat smycku z videa iPhone?

Nastavení opakování videa:

  1. Přejděte na stránku sledování jakéhokoli videa.
  2. V přehrávači videa klepněte na ikonu Možnosti .
  3. Klepněte na Smyčka jednoho videa . Video se bude nepřetržitě opakovat.
Jak prodlouzit video? prodloužit

Můžete taky použít jinou část klipu, a přitom zachovat jeho délku v projektu:
  1. V řezačce klipu podržte ukazatel nad klipem, až se změní na nástroj zkrácení .
  2. Přetáhněte vybranou část klipu doleva nebo doprava.
  3. Řezačku klipu zavřete stisknutím klávesy Return.

Jak zmenšit video ve VLC?

Můžete komprimovat 4K video na 1080p video pomocí VLC? Ano. Ve VLC Video kodek sekci, můžete vyplnit Velikost rámu Šířka a Výška s 1920px a 1080px. Uložte nastavení a klikněte start zmenšit video v rozlišení 4K na 1080p pomocí VLC. Jak upravit video ve VLC? Krok 1: Otevřete video soubor ve VLC tím, že přejdete na Media> Open File, nebo můžete přímo přetáhnout video soubor do VLC přehrávače. Krok 2Zvolte "Nástroje" z menu a vyberte "Efekty a filtry". Poté se otevře dialogové okno, vyberte Video Effects> Geometry, zaškrtněte "Transform" a zvolte požadovaný stupeň rotace.

Jak uložit video z VLC?

Pomocí oblíbeného programu VLC Media Player můžete nejen nejrůznější multimediální soubory přehrávat, ale také je převádět do jiného formátu. Stačí na to v podstatě několik kliknutí myší. Otevřete program VLC Media Player a z nabídky »Média« vyberte možnost »Převést / Uložit«.

By Odel Ryland

Jak stahovat hudbu z Spotify? :: Jak oříznout obraz ve videu?
Užitečné odkazy